Schwarzenegger, invitat de onoare la culturism

Schwarzenegger, invitat de onoare la culturism

Celebrul actor din "Terminator", Arnold Schwarzenegger, este aşteptat la Timişoara ca invitat special la două dintre cele mai importante competiţii de culturism organizate în România.

Fostul campion la culturism, Florin Teodorescu, unul dintre cei mai titraţi sportivi români, împreună cu primarul Gheorghe Ciuhandu au redactat o scrisoare prin care îl invită la Timişoara pe guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger.

Acesta este chemat să participe la două competiţii importante de culturism, care vor avea loc în luna octombrie. Este vorba de Cupa Libertăţii - „Memorialul Vasile Balmoş“, cel mai important concurs de amatori din România, ajuns deja la cea de-a XX-a ediţie şi care va avea loc pe 10 octombrie, şi Romanian Grand Prix Pro IFBB, care se va desfăşura pe 11 octombrie. Anul acesta, la Cupa Libertăţii vor participa culturişti amatori din mai multe ţări, iar Grand Prix Pro IFBB va reuni sportivi profesionişti din întreaga lume. Maestrul de ceremonii va fi Milos Sarcev, iar la eveniment este aşteptat şi Dexter Jackson.

„Arnie“ este o vedetă foarte iubită în vestul României. Locuitorii din Anina, localitate din Caraş-Severin, au ajuns la concluzia că fostul actor este cărăşean de-al lor. Asta pentru că stră-strămoşii guvernatorului se pare că au fost printre austriecii care, în urmă cu trei secole, au pus bazele oraşului. La începutul acestui an, ei i-au făcut statuie, la iniţiativa primarului Aninei, Gheorghe Neicu. Acesta intenţionează chiar să amenajeze şi un muzeu dedicat guvernatorului american.

Ne puteți urmări și pe Google News