Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Jean Todt, a dat publicităţii veşti bune în legătură cu starea de sănătate a celebrului septuplu campion mondial la automobilism de Formula 1, Michael Schumacher.

Todt, fost team principal la Ferrari şi prieten cu Schumacher, a afirmat că Schumacher se simte ceva mai bine şi se luptă să-şi recâştige sănătatea.

Sunt întodeauna atent cu astfel de declaraţii, dar este adevărat. Am văzut cursa cu Michael Schumacher, în locuinţa lui, din Elveţia. Michael este pe cele mai bune mâini şi este bine îngrijit în casa lui. Nu renunţă şi continuă să lupte“, a declarat francezul.

De asemenea, Told, a mai spus că din cauza afecţiunilor suferite, comunicarea cu fostul sportiv este dificilă.

Asta doar pentru că nu mai există aceeaşi comunicare ca înainte. El continuă să lupte şi familia lui face la fel“, a adăugat Todt.

Reamintim că fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel, la data ce 29 decembrie 2013, când sportivul era în vacanţă.

Atunci, Michael Schumacher ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă.

După ce a ieşit din comă, el a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland, potrivit b1.ro