Jean Todt a declarat că a urmărit alături de Michael Schumacher Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei.

"Mereu sunt atent când spun ceva, dar este adevărat că am văzut Marele Premiu al Braziliei în Elveția, alături de Michael Schumacher", a spus Jean Todt,

În altă ordine de idei, Sabine Khem, reprezentanta familiei Schumacher a povestit că Michael nu-și mai dorea să apară în presă, înainte de-a suferi teribilul accident la schi.

 

Sabine Khem, reprezentanta familei Schumacher, a explicat de ce, în ultima vreme, nu au mai apărut informații în presă despre starea de sănătate a lui Michael, fost campion mondial de Formula 1. Înainte de-a suferi accidentul la schi, în decembrie 2013, Michael Schumacher îi spusese Sabinei că vrea să dispară din atenția mass-mediei.

„În general, presa prea a avut niciodată acces la informații personale despre Michael și Corinna, soția lui. Când am avut mai demult înainte de accident o discuție lungă cu el mi-a zis: N-are sens să mă mai cauți anul viitor, voi dispărea. Cred că era visul lui secret să se poată rupe de presă într-o zi. De aceea, acum vreau să-i protejez dorința și să nu dau nici o informație despre starea lui", a povestit Khem.