Evenimentul Zilei > Actualitate > Servicii de muzică pe Facebook. Ce noutăţi mai anunţă Zuckerberg
Servicii de muzică pe Facebook. Ce noutăţi mai anunţă Zuckerberg

Servicii de muzică pe Facebook. Ce noutăţi mai anunţă Zuckerberg

Mark Zuckerberg a declarat la Conferinţa anuală F8 de la San Francisco că noile schimbări aduse reţelei de socializare Facebook vor transforma întreaga industrie media, iar site-ul va deveni nu adevărat hub pentru distracţie.

Deşi unii utilizatori nu au fost prea încântaţi de modificările aduse reţelei de socializare în ultimele zile, Mark Zuckerberg a anunţat că următoarele săptămâni înseamnă revoluţionarea modului în care arată şi funcţionează Facebook

Poate cea mai vizibilă schimbare va fi transformarea paginii în care utilizatorii pot vedea tot ce au postat prietenii lor sub forma unei liste, aşa numitul „Wall”, în „Timeline", o pagină interactivă, aranjată cronologic. Facebook a aruncat mănuşa şi către Twitter, prin introducerea ticker-ului de ştiri.

De asemenea, Facebook va selecta cele mai importante evenimente, activităţi, fotografii şi le va sorta în funcţie de importanţă, astfel încât utilizatorilor să nu le ami fie prezentată doar o listă. Există deja setări prin care utilizatorii pot decide care sunt prietenii pe care vor să-i urmărească îndeaproape.

Reţeaua de socializare va avea servicii de muzicii, precum Spotify, Rdio şi MOG, potrivit Financial Times. Va putea fi creată o istorie a pieselor ascultate în funcţie de gen şi de frecvenţa ascultării.

De asemenea, vor fi introduse în următoarele săptămâni şi aplicaţiile Open Graph. Butonul de „Like” va suporta şi el modificări. Noile butoane vor fi Read (Citeşte), Eat (Mănâncă), Listen (Ascultă) şi Review (Critică)

O altă aplicaţie Open Graph va putea fi folosită pentru a citi ştirile de pe site-uri, de a le împărţi cu prietenii, ceea ce înseamnă că ziarele vor avea aplicaţii pe Facebook, aşa cum au şi pe tabletele electronice.
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/zq5_sE-yCxQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

VEZI AICI cum poţi să instalezi aplicaţia Timeline, pas cu pas.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News