Youtube Premium se adresează utilizatorilor care consumă mult content prin intermediul platformei și totodată, oferă posibilitatea de a elimina reclamele. De asemenea, permite descărcarea clipurilor, pentru a putea fi vizionate în modul offline, fiind un tool foarte util în cazul în care utilizezi modul avion. În plus, la activarea Youtube Premium vine și Youtube Originals, care include o serie de filme și show-uri TV.

Youtube Music este o aplicație separată de cea principală a Youtube, însă cu o interfață special adaptată, foarte friendly pentru gestionarea playlist-urilor și care în baza unui abonament lunar, poate funcționa pe fundalul telefonului. Pentru varianta Youtube Music Premium, utilizatorii vor putea descărca melodii, vor putea rula aplicația cu ecranul închis și vor scăpa de reclame.

Atât Youtube Premium cât și Youtube Music sunt disponibile atât pe Android, cât și pe iOS. Abonamentul pentru Youtube Premium este de 26 de lei pe lună, iar pentru Youtube Music Premium costă 22 de lei, prima lună fiind gratuită pentru ambele servicii.

 

Te-ar putea interesa și: