Evenimentul Zilei > Actualitate > Schimbare dubioasă în cazul Caracal. Până unde s-a ajuns…
Schimbare dubioasă în cazul Caracal. Până unde s-a ajuns…

Schimbare dubioasă în cazul Caracal. Până unde s-a ajuns…

Tonel Pop, avocatul familei Luizei Melencu, a făcut declaraţii cu privire la schimbarea procurorilor în cazul Caracal.

Avocatul familiei Luizei a explicat la România TV care sunt motivele care stau în spatele hotărârii de a face cerere de recuzare a procurorilor care se ocupă de cazul Caracal.

„Poliţistul nu avea voie să ia contact cu Dincă, pe subiect, pe interogatoriu. Să stea singur cu Dincă e mai mult decât o infracţiune. Din moment ce a vorbit cu Dincă, a iesit Dincă şi a recunoscut, trebuie văzut ce a vorbit, ce a promis acel domn. Ce legământ a făcut ca să îl convingă aşa de repede.

Nu suntem toţi tâmpiţi să nu credem că a promis ceva în schimb. Dincă a luat legătura cu soţie, soţia cu poliţistul. Asta e foarte grav. Sunt nişte fenomene ce s-a întâmplat acolo, fenomenul procedural Caracal. Nu a existat în legislaţie aşa ceva. Cum a ajuns soţia lui Dincă să se plimbe prin casă dacă ea putea să fe complice?

Au venit domnii în combinezoane după ce au tropăit pe acolo zile întregi, au distrus totul, cu Dincă, cu familie, cu poliţişti. Acum ne facem că facem reconstituiri şi găsim probe”, a declarat Tonel Pop, la România TV.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: