Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene teribile cu un actor român. A vrut să-și ucidă soția chiar în Biserică
Scene teribile cu un actor român. A vrut să-și ucidă soția chiar în Biserică

Scene teribile cu un actor român. A vrut să-și ucidă soția chiar în Biserică

Scene șocante într-o biserică din Constanța. O femeie era să fie ucisă de soțul ei. Din fericire polițiștii au intervenit la timp. Femeia a cerut internarea acestuia într-o clinică de psihiatrie şi a intentat deja divorţ.

Deși femeia avea deja trei ordine de protecție împotriva soțului, acestuia nu i-a păsat. O teroriza pe femeie și pe cei cinci copii. Pe data de 10 ianuarie, în timp ce femeia era la biserică, bărbatul a venit după ea, a luat-o cu mâna de după gât și a insistat că vrea să vorbească cu aceasta. La refuzul soţiei, individul a strâns-o din ce în ce mai tare de gât, fiind nevoie de intervenţia poliţiei, potrivit kanald.ro. Alte surse spun că incidentul ar fi avut loc în afara bisericii

Femeia s-a plâns că după ce a început să aibă probleme în carieră, bărbatul s-a apucat de băut și devenea de fiecare dată violent. Unul dintre copii, a fost agresat de propriul tată după ce a făcut scut în faţa mamei lui pentru ca acesta să nu o lovească pe ea și pe surorile sale, în acest sens fiind deschis dosar penal. Pe de altă parte, bărbatul ar fi devenit după ce a aflat că soția i-ar fi fost infidelă.

După ultimul incident petrecut în biserică, secția IV poliție Constanța a emis un nou ordin de protecție, cerut de șase membri ai familiei. Bărbatul ar fi fost actor în urmă cu 15 ani, după desființarea teatrului la care colabora s-ar fi apucat de altă meserie. Ar fi devenit maseur.

”Dispune emiterea unui ordin de protecţie a reclamanţilor pe o durată de 6 luni. Pe durata ordinului de protecţie, stabileşte următoarele măsuri, în sarcina pârâtului: – evacuarea temporară a pârâtului din locuinţa familiei situată în municipiul Constanţa, – obligaţia pârâtului de a păstra o distanţă minimă de 100 m faţă de reclamanţi, – interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanţii”, este decizia instanței.