Evenimentul Zilei > Politica > ÎMBRÂNCELI, ÎNJURĂTURI și ALEGERI. Scene de SCANDAL, în PARTIDUL condus de Băsescu. PMP devine VIRAL – VIDEO
ÎMBRÂNCELI, ÎNJURĂTURI și ALEGERI. Scene de SCANDAL, în PARTIDUL condus de Băsescu. PMP devine VIRAL – VIDEO

ÎMBRÂNCELI, ÎNJURĂTURI și ALEGERI. Scene de SCANDAL, în PARTIDUL condus de Băsescu. PMP devine VIRAL – VIDEO

Alegerile de la filiala județeană a PMP din Timiș s-au soldat cu un scandal monstruos, care va dăinui pe internet, din moment ce imaginile au fost surprinse de camerele de filmat. Membrii partidului au strigat unii la alții, și-au adresat înjurături și au fost scoși cu forța din sala de conferințe a hotelului unde se adunaseră pentru a decide conducerea formațiunii, la nivel județean.

Conflictul politic, disputat la Hotelul Senator din Timișoara, îi avea ca protagoniști pe deputatul PMP Cornel Sămărtinean și pe vicepreședinta Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu.

 

 

De la început, ședința de vot a PMP Timiș a fost una în care tensiunile au fost la cote maxime, dar s-a transformat, ulterior, în scenă pentru violențe verbale și intervenții ale gardienilor.

 

O susținătoare a Roxanei Iliescu, Ramona Dzitac, a fost evacuată cu forța din sala de conferinţe, fiind nevoie de intervenția celor care asigurau paza la eveniment. Astfel, conflictul dintre cele două tabere a explodat, ducând la scene conflictuale, marcate de atacuri verbale foarte dure, potrivit debanat.ro.

 

Ramona Dzitac i-a adresat cuvinte dure unui bărbat care se ocupa de evacuarea popularilor: „Băăă, noi când plăteam (n.r. cotizaţie de membru) în PMP tu erai un c…t. Erai un nimic pe lângă Sămărtinean, îi cărai geanta”. „Nu eu am lins-o pe Roxana în c…r ca tine şi ca Alfedo”, a răspuns tăios bărbatul. Același individ care anterior îl luase în vizor pe un alt membru PMP: „Te calc pe cap. Nu ţi-e ruşine, nesimţitule?”, potrivit sursei citate.

Imaginile au fost surprinse de cei aflați la fața locului pentru a afla rezultatul votului și au ajuns imediat pe Youtube și, de acolo, pe rețelele de socializare.

 

 

Scenele incidentului. Sursa VIDEO: Youtube/Ziarul de Banat

Noul președinte al PMP Timiș este Cornel Sămărtinean, după ce 303 delegați și-au exprimat acordul pentru deputat, 17 au votat-o pe Roxana Iliescu, iar șase voturi au fost anulate.