Evenimentul Zilei > Actualitate > SCENE DE GROAZĂ în Ploieşti. Un bărbat şi-a TĂIAT GÂTUL cu FLEXUL în faţa unui EXECUTIR judecătoresc
SCENE DE GROAZĂ în Ploieşti. Un bărbat şi-a TĂIAT GÂTUL cu FLEXUL în faţa unui EXECUTIR judecătoresc

SCENE DE GROAZĂ în Ploieşti. Un bărbat şi-a TĂIAT GÂTUL cu FLEXUL în faţa unui EXECUTIR judecătoresc

Un bărbat de 65 de ani din Ploieşti s-a sinucis când l-a văzut la poartă pe executorul judecătoresc care venise să ă pună în aplicare sentinţa prin care omul trebuia să elibereze locuinţa. Bărbatul şi-a tăiat gâtul cu flexul, chiar în faţa executorului.

Ploieşteanul locuia fără forme legale în cartierul "Radu de la Afumaţi” din Ploieşti în casa fostei sale soţii, de care divorţase în urmă cu 41 de ani. În momentul în care la poarta sa a ajuns executorul judecătoresc care trebuia să pună în aplicare o sentinţă prin care bărbatul era evacuat din casă, acesta şi-a pus capăt zilelor. 

Femeia, care locuieşte în afara României, i-a cerut bărbatului să elibereze locuinţa. Pentru că bărbatul a refuzat, aceasta a mers în instanţă şi a obţinut un ordin de evacuare, informează Mediafax.

Când l-a văzut pe executorul judecătoresc la poartă, bărbatul s-a sinucis.

Anchetatorii sosiţi la faţa locului au constatat că bărbatul pregătise flexul pe care îl legase de un scaun, iar în momentul în care l-a văzut pe executor la poartă s-a aruncat cu gâtul în flexul pornit.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.