Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene de groază în județul Brașov. Descoperirea macabră i-a șocat pe toți
Scene de groază în județul Brașov. Descoperirea macabră i-a șocat pe toți

Scene de groază în județul Brașov. Descoperirea macabră i-a șocat pe toți

Scene de groază, azi-noapte, într-un parc din Făgăraș, județul Brașov. Poliția a fost chemată de trecători, anunțând că la locul de joacă se află un copil de 9 ani, inconștient.

La ora 20.26, un apel la 112 anunța că în parcul din Făgăraș zace inert un copil. Poliția și un echipaj medical s-au deplasat de urgență la fața locului însă resuscitarea nu a avut succes. Cadavrul micuțului, în vârstă de 9 ani, a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

S-a deschis dosar de ucidere din culpă

„În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

În acest moment nu se cunosc cu exactitate împrejurările în care a avut loc această tragedie, însă brașovstiri.ro susține că mai mulți copii le-ar fi declarat polițiștilor că victima, o fetiță de 9 ani ar fi spus că se simte rău, s-a retras într-un loc mai liniștit izolându-se de grupul de copii cu care se juca. Câreva minute mai târziu ar fi fost găsită în stare de inconștiență.

Se pare că pe corpul micuței nu ar fi fost găsite urme de violență.