Evenimentul Zilei > Politica > SCENARIUL-BOMBĂ al lui fost ministru din cabinetul Grindeanu. Ce va decide Iohannis?
SCENARIUL-BOMBĂ al lui fost ministru din cabinetul Grindeanu. Ce va decide Iohannis?

SCENARIUL-BOMBĂ al lui fost ministru din cabinetul Grindeanu. Ce va decide Iohannis?

Unul dintre foștii miniștri din cabinetul lui Sorin Grindeanu a dezvăluit că știe ce va decide Klaus Iohannis în ceea ce îl privește pe Mihai Tudose, propunerea PSD pentru funcția de premier.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Florin Iordache, a declarat luni că preşedintele îl va nominaliza pe Mihai Tudose pentru funcţia de premier. 

Informație-ȘOC despre viitorul premier al României! MIHAI TUDOSE, ultimul nume vehiculat pentru postul de PRIM-MINISTRU. A fost acuzat de PLAGIAT!

„Cu siguranţă, fără îndoială, o va accepta (n.r. – propunerea), pentru că avem toate argumentele şi legale şi constituţionale şi ca număr de parlamentari. Deci probabil că în această seară cred eu că preşedintele îl va nominaliza pe colegul nostru, pe Mihai Tudose, în funcţia de premier", a precizat Iordache, la Parlament. 

PSD l-a ales, luni, pe deputatul Mihai Tudose, candidat al partidului la funcția de premier. Președintele Klaus Iohannis este așteptat să anunțe dacă acceptă propunerea social-democraților după consultările cu partidele parlamentare.

Dragnea A FOST ATACAT DUR de Ciutacu: ,Mă gândesc să mă p.. împotriva vântului și să țin cu Tudose”

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: