Acesta a declarat că alegătorii din bazinul tradiţional al PSD vor avea de ales între Klaus Iohannis şi Dan Barna, iar un vot anti-Iohannis îi va da şanse candidatului USR să câştige cursa prezidenţială.

„Dan Barna va intra cu siguranță în turul al doilea. În turul al doilea, aici avem o mare masă de votanți, cei care votau până acum PSD, care zicem noi că vor vota anti-Iohannis”, a declarat Năsui, la Realitatea TV.

Claudiu Năsui a spus că obiectivul USR este de a câştiga fiecare rundă electorală.

„Electoratul pesedist va avea de ales între Klaus Iohannis și Dan Barna și în momentul în care va avea de ales între două persoane care nu sunt din PSD noi sperăm că va alege candidatul USR”, a mai afirmat deputatul USR.

USR şi-a desemnat sâmbătă candidatul pentru alegerile prezidenţiale, pe preşedintele partidului, Dan Barna şi aşteaptă finalizarea negocierilor cu cei din PLUS, care au luat decizia de a organiza o procedură internă pentru desemnarea propriului candidat.

În cele din urmă, USR şi PLUS trebuie să decidă care dintre cei doi candidaţi se va înscrie în competiţia pentru Cotroceni.