Durere de nedescris în familia lui Dany Vicol, tânărul ucis în accidentul mortal provocat de fiul președintelui LPF, Mario Iorgulescu.

Iulian Vicol, tatăl lui Dany Vicol, spune că Mario Iorgulescu merită să facă închisoare pentru crima comisă, acesta așteptând ca justiția să facă dreptate. Iulian Vicol susține că fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal nu poate scăpa nepedepsit după accidentul auto comis pe 8 septembrie, în urma căruia fiul lui și-a pierdut viața.

„Nu cred că ar putea scăpa de închisoare. Ar fi ceva incredibil, având în vedere viteza, alcoolemia şi faptul că consumase droguri”, a declarat Iulian Vicol. Acesta a afirmat, la Antena 3, că dacă Mario Iorgulescu nu ar fi un băiat care are bani, acum ar fi fost la închisoare .

„Dacă ar fi fost un alt băiat fără bani, probabil că până la ora actuală ar fi fost închis. Banii fac diferenţa. Cine şi-ar fi permis să-l transporte într-o altă ţară? Autorităţile nu ştiu dacă ar fi trebuit să-i dea voie. Totuşi, eu cred că va fi adus şi va fi tras la răspundere. Probabil într-o altă zi va ieşi din nou pe şosea, se va întâmpla acelaşi lucru. Eu am încredere în autorităţi. Trebuie pedepsiţi cei care fac rele”, a spus tatăl lui Dany Vicol la Antena 3.

Mario Iorgulescu a fost transportat la o clinică privată din Italia, unde își continuă recuperarea. El nu are nicio interdicţie din partea justiției şi ar putea primi o condamnare cu suspendare.