Fabian trebuia să concerteze la Sala Palatului, însă a anulat spectacolul motivând că nu a fost plătită și că, la rândul ei, nu are cum să achite contractele membrilor din echipa de producție.

„În seara de 3 februarie, Lara Fabian trebuia să susţină un concert la Sala Palatului. Pentru a doua oară consecutiv, artista a anulat spectacolul. Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptăm acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media. Biletele au fost vândute în proporţie foarte mare”, susţin organizatorii într-un comunicat de presă.

Ei se plâng de faptul că luni, la ora 16,00, Lara Fabian „a decis să părăsească Sala Palatului şi să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului”. În plus, „nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiţi atât pe cei din echipa ei, cât şi pe organizatori”.

Față de acuzele pe care le aduce artista, organizatorii menționează următoarele: „În postarea ei de pe conturile de social media, artista spune că este în camera ei de hotel, menţionând că nu a fost plătită pentru a putea să îşi plătească echipa, aşadar fiind nevoită să anuleze concertul. Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti. Absenţa ei vătămează promoterul şi pe toţi cei implicaţi în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtăşeşte cu noi această problemă. Lara Fabian a anulat şi spectacolul pe care ar fi trebuit să îl susţină în Atena pe 1 februarie. În orice caz, în acest moment vom înainta un proces împotriva artistei şi managementului acesteia pentru a primi dreptate în cadrul acestei situaţii dureroase”.

Te-ar putea interesa și: