Scandalul DSK: Raportul medical confirmă că Nafissatou Diallo a fost violată

Scandalul DSK: Raportul medical confirmă că Nafissatou Diallo a fost violată

”Diagnostic: agresiune. Cauza rănilor: Agresiune. Viol”. Acestea sunt concluziile documentului medical emis de spitalul din New York care a examinat-o, la 14 mai, pe camerista ce îl acuză pe fostul șef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, de agresiune sexuală.

Publicația franceză ”L' Express” a reușit să consulte raportul medical și l-a publicat pe site-ul său. În ultima pagină a documentului figurează o schemă a zonei vaginale a victimei, fiind menționată existența unui traumatism. Raportul descrie și starea presupusei victime a lui DSK în momentul în care s-a prezentat la control: ”Plângea. A relatat incidentul. Făcea unele întreruperi, pauze, descriind actul felației”. ”Pacienta este vioaie, capabilă să se deplaseze singură. Pielea sa este caldă și uscată”, se spune mai departe în document. Potrivit L' Express, medicul care a consultat-o pe Nafissatou Diallo a scris: ”Confuzie, durere musculară, tensiune. Suferă din cauza umărului stâng, dar, după cum susține, o doare mai puțin decât la începutul acestei după-amieze”. Conform ziarului francez, o radiografie ulterioară a dovedit că femeia suferise o ruptură de ligament.

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional a fost arestat, pe 14 mai, fiind pus sub acuzare pentru agresiune sexuală şi tentativă de viol. El  a fost eliberat ulterior și plasat în arest la domiciliu.

Ne puteți urmări și pe Google News