Scandalul DSK: O fostă amantă a lui Strauss-Kahn vrea să depună mărturie

Scandalul DSK: O fostă amantă a lui Strauss-Kahn vrea să depună mărturie

Un nou martor, despre care ziarele franceze susțin că va servi mai mult apărării decât acuzării, apare în cazul DSK. Marie-Victorine M, o juristă în vârstă de 38 de ani, decisă să scape de hărțuirea presei, a acordat un interviu revistei elvețiene ”L'Illustré” în care vobește despre legătura sa, din 1997, cu Dominique Strauss-Kahn.

Femeia care în prezent locuiește la Los Angeles susține că a fost amanta politicianului francez timp de câteva luni, în urmă cu 14 ani. Contactată de avocații cameristei Nafissatou Diallo, care îl acuză pe Strauss-Kahn de hărțuire sexuală, Marie-Victorine a afirmat că este dispusă să depună măturie în fața procurorului din Manhattan, relatează site-ul Europe1.

Jurista are însă numai amintiri frumoase legate de relația cu DSK. Femeia spune că fostul șef al FMI a fost ”prima ei dragoste”, iar relația lor a durat de la începutul lunii februarie 1997 până în octombrie același an, perioadă în care Strauss-Kahn a devenit ministru. Marie-Victorine susține că legătura sa cu politicianul a fost una clandestină, ”intensă și fizică”. ”Nu a fost niciodată violent”

”Știam amândoi că era imposibil să trăim o astfel de iubire în văzul tututor, însă nici nu ne ascundeam cu adevărat”, a povestit femeia pentru revista elvețiană. ”Ne vedeam de obicei într-un apartament din arondismentul XVI, despre care el îmi spunea că era al unui prieten, dar și la Hotel Sofitel”, a relatat cea care susține că a fost amanta lui DSK. Ea a mai povestit că fostul director al FMi nu a fost niciodată violent cu ea. ”Nu a fost niciodată violent cu mine, nici fizic, nici verbal. Consider că în relația noastră era mai mult pasiune, și nu violență”, a adăugat Marie-Victorine. Ea l-a caracterizat pe DSK drept ”un bărbat căruia îi place sexul”, însă nu crede că ar putea fi capabil să agreseze o femeie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chiar dacă a fost eliberat condiţionat la 1 iulie, asupra politicianului francez continuă să planeze cele şapte capete de acuzare, printre care tentativă de viol, agresiune sexuală şi sechestrare de persoană, care îi pot aduce mulţi ani de închisoare. Următoarea sa audiere în fața instanței va avea loc pe 23 august.