Evenimentul Zilei > Monden > Scandalos: Vulpița și Viorel, aventuri prin pădurea colorată
Scandalos: Vulpița și Viorel, aventuri prin pădurea colorată

Scandalos: Vulpița și Viorel, aventuri prin pădurea colorată

Viorel Stegaru şi Vulpiţa au ajuns într-o dumbravă minunată asemeni cu cea a Lizucăi din povestea cu acelaşi nume, iar cei doi îndrăgostiţi s-au plimbat fericiţi pentru prima dată într-o pădure plină de copaci coloraţi.

Cei doi soți s-au plimbat ca doi îndrăgostiţi prin pădurea colorată, iar Viorel s-a ţinut de şotii.

Soţii Stegaru, la pas prin România. Peripeţiile cuplului Vulpiţa şi Viorel nu se opresc niciodată. Înconjuraţi de frumuseţea copacilor coloraţi, soţii Stegaru s-au comportat ca doi adolescenţi. Au admirat culorile deosebite ale arborilor şi s-au alergat ca doi copii, scrie a1.ro.

Iată și un fragment din discuția celor doi soți:

”Veronica: Viorele, am ajuns şi prin pădure!

Viorel: Da, dar ce faci tu prin pădure?

Veronica: Copaci coloraţi. Uite, galben, roşu.

Viorel: Poţi să îi colorezi şi tu? Poţi să-i colorezi? Aceşti copaci sunt coloraţi de jos, tu nu vezi? Îţi plac?

Veronica: Da. Galbeni. Aceştia sunt galbeni!

Viorel: Mai trebuia albastru. Uite, au şi albaştri!

Veronica: Au şi albaştri!

Viorel: Aşa e în pădure!

Veronica: E frumos!”

Aerul de pădure le-a făcut bine soţilor Stegaru. La un moment dat, Viorel a găsit un trunchi de copac ce semăna cu un scaun al torturii: plin de ţepi. Într-un final, Viorel a reuşit să o aşeze pe Vulpiţa pe trunchiul copacului!

Vulpiţa şi soţul ei au găsit cadrul perfect pentru nişte poze cu totul şi cu totul speciale. Deh, la aşa decor natural era şi păcat!

Vulpiţa nu a fost uşor de mulţumit şi i-a cerut lui Viorel să îi facă o altă serie de poze. Fără să îi pese de privirile curioşilor, Viorel a continuat să îşi fotografieze soţia.

A fost rândul lui Viorel, să fie manechin şi să îşi facă poze cu locul inedit. Ca un adevărat artist, Viorel s-a sprijinit tandru de copacul roşu şi l-a îmbrăţişat cu foc.