Medicul de 37 de ani s-ar fi enervat că o colegă l-a salutat de două ori şi a început să o lovească cu pumnii, potrivit stirileprotv.ro. „A început să se răstească la mine pentru că l-am salutat de două ori, mi-a spus că el salută pe cine vrea şi a început să dea cu pumnii pe unde am nimerit. Am vânătăi la nivelul feţei”, a povestit îngrozită doctoriţa agresată.
Medicul neurolog are tulburări de personalitate şi nu ar fi trebuit să fie angajat. Este rezident la Spitalul din Râmnicu-Sărat, însă de câteva luni face gărzi şi la Spitalul din Buzău, după ce această unitate a rămas fără specialişti. Conducerea spitalului susţine însă că nu ştia că se află sub tratament psihiatric.
Părinţii medicului au recunoscut însă că acesta nu este primul incident în care este implicat fiul lor. În urmă cu o săptămână, acesta a mai agresat un pacient. De data aceasta, medicul a venit acasă şi le-a povestit că a lovit o colegă, după care a dispărut.
Poliţia cercetează acest caz, iar Colegiul Medicilor şi conducerea spitalului au demarat, de asemenea, o anchetă internă.