Evenimentul Zilei > EVZ Play > SCANDALOS. Mama lui Barack Obama ar fi pozat în reviste pentru adulţi | VIDEO
SCANDALOS. Mama lui Barack Obama ar fi pozat în reviste pentru adulţi | VIDEO

SCANDALOS. Mama lui Barack Obama ar fi pozat în reviste pentru adulţi | VIDEO

Cu o lună înaintea alegerilor din SUA, confruntarea electorală se mută din zona dezbaterilor politice către cea a loviturilor sub centură. Astfel, un film controversat despre părinţii preşedintelui Barack Obama readuce în discuţie întrebarea dacă mama acestuia a pozat sau nu pentru revistele destinate adulţilor.

Fotografiile indecente, publicate într-o revistă pentru adulţi în anii 50, au apărut pentru prima dată pe Internet în campania precedentă, iar în luna august anul acesta au fost publicate şi de către celebrii hackeri ai grupării Anonymous. 
Spre deosebire de campania anterioară, imaginile au fost incluse anul acesta în pelicula "Visele adevăratului meu tată", film realizat de grupul de interese care susţine că Obama nu a fost născut în SUA.
Până acum, un milion de copii ale filmului au fost distribuite alegătorilor din statul american Ohio, Nevada şi New Hampshire.
Imaginile respective înfăţişează două femei dezbrăcate, încălţate cu sandale cu toc înalt şi zâmbind senzual, despre una dintre ele susţinându-se că ar fi Anne Durham, mama preşedintelui Obama. Autenticitatea fotografiilor nu a fost însă stabilită.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UMUlWbO1rhk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News