Evenimentul Zilei > Monden > Scandal uriaș pe banii din donații. Care este legătura cu iubita lui Pițurcă
Scandal uriaș pe banii din donații. Care este legătura cu iubita lui Pițurcă

Scandal uriaș pe banii din donații. Care este legătura cu iubita lui Pițurcă

După ce Institutul Național de Cercetare Cantacuzino a demarat o campanie de strângere de fonduri a izbucnit, în mediul online, un scandal monstru în legătură cu banii obținuți din donații.

Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, este în mijlocul acestui scandal, fiind acuzată că primește o parte din banii acestor donații.

De fapt campania este promovată pe rețelele de socializare de mai multe vedete, printre care și Cristina Ich.

La scurt timp de la postările vedetelor de pe rețelele de socializare, Corina Vînțan, fostul purtător de cuvânt al MAE și director executiv al unei companii de relații publice, a susținut că o parte din donațiile cetățenilor pentru Institutul Cantacuzino merge către vedetele de pe Instagram care promovează campania.

„Să ceri 10 euro populației și apoi să explici cum doar o treime merg către cauză, apoi o treime către un premiu care este un apartament de lux în nordul Bucureștiului și o treime pe cheltuieli de marketing, adică influenceri?

Mi se pare exagerat, dacă nu de-a dreptul vulgar și deplasat. Sa nu mai zic că poate fi interpretat ca țeapă.

Domnilor, nu sunt vremuri să plătești influenceri pentru a cere bani populației. Dacă influencerii vor să fie plătiți, nu îi solicitați, pentru că sunt mulți alții care o vor face gratuit”, a transmis Corina Vînțan.

 

La mai puțin de 24 de ore de la momentul în care a primit acuzațiile, Cristina Ich a reacționat, printr-o postare pe contul personal de Instagram, în care a negat că ar fi primit bani din donațiile îndreptate către Institutul Național de Cercetare Cantacuzino.

„Cât hate mi-am luat de ieri până astăzi… Și de la oameni pe care i-am cunoscut și i-am ajutat. Eu înțelesesem de la voi că sunt plătită pe drepturi de imagine, ceea ce s-a întâmplat. Am semnat un contract acum șase luni.

Cum să vă gândiți că, eu, care refuz campanii, vă iau banii? Ce mizerie de om ar trebui să fii?”, a scris Cristina Ich, potrivit fanatik.ro