Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal uriaş după moartea lui Dan Adamescu. Fosta soţie şi sora se ceartă pe trupul neînsufleţit al miliardarului. Carmen Palade a venit cu ŞAPTE GĂRZI DE CORP
Scandal uriaş după moartea lui Dan Adamescu. Fosta soţie şi sora se ceartă pe trupul neînsufleţit al miliardarului. Carmen Palade a venit cu ŞAPTE GĂRZI DE CORP

Scandal uriaş după moartea lui Dan Adamescu. Fosta soţie şi sora se ceartă pe trupul neînsufleţit al miliardarului. Carmen Palade a venit cu ŞAPTE GĂRZI DE CORP

Scandalul din jurul morţii unuia dintre cei mai bogaţi români, omul de afaceri Dan Adamescu, ia amploare, după ce fosta soţie, Carmen Palade, a solicitat, miercuri, medicilor legişti să îi predea trupul pentru înmormântare.

Cei doi divorţaseră în luna noiembrie anul trecut, însă hotărârea nu era definitivă. Sora miliardarului a încercat să o oprească şi a acuzat-o de abuz. Între timp, Administraţia Penitenciarelor a anunţat că Dan Adamescu nu s-a infectat în timp ce era în închisoare cu stafilococ, aşa cum acuză rudele, informează siteul stirileprotv.ro

Carmen Palade a venit miercuri însoţită de şapte bodyguarzi la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti că să ridice trupul fostului soţ, Dan Adamescu, despre care se spune că ar lăsa în urmă o avere de peste un miliard de euro.

Familia acestuia a reacţionat însă vehement când a auzit că femeia vrea să ia trupul neînsufleţit spunând că cei doi divorţaseră, că nu se mai înţelegeau de ani de zile şi fosta soţie nu ar mai avea astfel niciun drept.

Medicii legişti nu au lăsat nici una din tabere să ridice trupul miliardarului pentru că nu s-au încheiat investigaţiile. Conform legii, s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Alexander, fiul lui Dan Adamescu: "Nu înţeleg ce urmăreşte".

Este un gest neaşteptat, spune băiatul miliardarului, dat fiind că relaţia dintre cei doi se răcise.

La divorţ, Carmen Palade a cerut 20 de milioane de euro despăgubiri pentru traumele suferite în căsnicie. Ea a povestit despre vizitele pe care i le-a făcut fostului soţ când acesta se află în arestul poliţiei. "A fost profund afectată de contactul cu mediul infracţional, de obligaţia de a împărţi sălile de aşteptare, culoarele şi camerele de vizită cu persoanele din categoria interlopilor, ce i-au adresat cuvinte, gesturi, priviri şi aluzii jignitoare şi au făcut-o să se simtă înjosită", au precizat avocaţii lui Carmen Palade

De cealaltă parte, Dan Adamescu a susţinut mereu că el este victima în acest mariaj.

Procesul de divorţ s-a încheiat cu decizia că soţia să primească 20 de milioane de euro, cât a cerut, însă femeia a făcut apel. Procesul nu se mai judecă, pentru miliardarul a decedat.

Familia lui Dan Adamescu a acuzat sistemul penitenicar că ar fi contribuit la agravarea stării de sănătate a miliardarului, pentru că în închisoare s-ar fi infectat cu stafilococul auriu.

"Nu avea acest stafilococ la momentul la care a fost încarcerat. Ulterior, la un prim moment la a fost scos dintr-un spital i-a apărut acest stafilococ la analiză", a precizat Cătălin Breazu, avocatul familiei Adamescu.

"Va putem preciza doar că atestarea prin examene bacteriologice a bacteriei invocate nu are legătură cu perioada custodierii în sistemul penitenciar nefiind diagnosticat în acest sens la internarea în spitalul din reţeaua publică", răspunde Administraţia penitenciarelor.

Dan Adamescu a ajuns din penitenciar la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi de acolo la unul privat, unde a murit.

Familia mai reproşează şi condiţiile din celulă iar reprezentanţii penitenciarului rahova se apară spunând că şi o delegaţie a ambasadei germaniei s-a asigurat că drepturile îi sunt respectate.

Familia lui Adamescu intenţionează să îi dea în judecată pe toţi cei pe care îi consideră vinovaţi de moartea miliardarului. Averea lui Dan Adamescu se ridică la un miliard de euro, bani şi acţiuni la diverse firme.

Potrivit click.ro, Carmen Palade și Dan Adamescu s-au cunoscut în 1993, chiar în momentul în care Dan Adamescu, stabilit în Germania din anii ’80, decidea să-și orienteze atenția spre România și să intre în afaceri cu tiruri întregi de televizoare color. Cei doi trăiesc primul deceniu al relației lor în Monaco, unde se și căsătoresc în 2003.

Carmen era divorțată în momentul în care l-a întâlnit pe Dan Adamescu. Se numea Carmen Palade și avea un fiu dintr-o căsătorie despre care nu se știu prea multe. Unele surse spun că primul ei soț ar fi fost un student turc, altele că acesta era un arab misterios. Cert este că din relația cu pricina a rezultat Rani (30 de ani), un veritabil ”crai de Dorobanți”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: