Scandalos. MICUL HERCULE: La numai 9 ani cu ham de GÂT și chinuit de PĂRINȚI. Filmuleţele cu exerciţiile la care este supus, pe internet / VIDEO

Scandalos. MICUL HERCULE: La numai 9 ani cu ham de GÂT și chinuit de PĂRINȚI. Filmuleţele cu exerciţiile la care este supus, pe internet / VIDEO

A devenit deja de notorietate cazul copilului supranumit Micul Hercule.Părinţii micului Hercule nu renunţă la exerciţiile istovitoare la care îşi pune copiii în sala de sport.

Părinţii lui Giuliano Stroe au fost atenţionaţi de mai multe ori că riscă să rămână fără copii, dacă nu opresc antrenementele, însă o nouă înregistrare postată pe internet îl arată pe Micul Hercule, de numai 9 ani cu un ham de gât şi pus să facă exerciţii cu o halteră strâmbă!

Giuliano Stroe, supranumit şi Micul Hercule, a întâmpinat anul nou în sala de sport, exersând la haltere. Tatăl şi-a stropit mai întâi băiatul cu un lichid aflat într-un pulverizator de detergent, i-a tras peste cap un ham, iar copilul a ridicat timp de 3-4 minute o halteră strâmbă. Exerciţiul a fost filmat de la cap la coadă de tatăl-antrenor, apoi a fost postat pe internet.

Nu sunt indicate

Ne puteți urmări și pe Google News

De Crăciun, Micul Hercule şi fratele său mai mic au primit cadouri şocante:  Iulian Stroe i-a pozat pe cei doi copii cum ţin în braţe pungi cu proteine. Filmulețele cu Micul Hercule, în care tatăl său îl supune unor exerciţii care nu sunt indicate pentru vârsta sa, fac deja de mai bine de un an furori pe internet.

Părinţii lui Giuliano Stroe au fost atenţionaţi de mai multe ori că riscă să rămână fără copii, dacă nu opresc antrenementele care-i suprasolicită pe cei mici şi le pun în acelaşi timp sănătatea în pericol.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/DijkOUJckKo" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>