Evenimentul Zilei > EVZ Play > Scandal în SUA: A dat Prima Doamnă dovadă de indecenţă? VIDEO
Scandal în SUA: A dat Prima Doamnă dovadă de indecenţă? VIDEO

Scandal în SUA: A dat Prima Doamnă dovadă de indecenţă? VIDEO

A costat 6.800 de dolari (aproximativ 5.500 euro ) şi a fost purtată de Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, la cereremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

„Şi nu o va mai purta!”, după cum titrează tabloidele de scandal din State. Motivul este destul de complex, chiar cu tentă politică.    
Compleul purtat de First Lady, brodat cu fir de argint a stârnit numeroase controverse. Campaniile prezidenţiale din SUA se joacă, în general, pe detalii care, în alte condiţii, ar trece neobservate sau, oricum, nu ar agita spiritele până la maxim. În cazul de faţă „detaliul” este chiar ţinuta soţiei preşedintelui american. Întrebarea pe care şi-o pun jurnaliştii este dacă scandalul izbucnit pe această temă va taia din elanul lui Barack Obama, intrat, practic, pe ultima sută de metri a întrecerii electorale.
Alături de Coco Chanel
De la lansarea campaniei soţului ei, Michelle Obama a adoptat o vestimentaţie modestă, combinând rochii ale unor tineri creatori cu accesorii simple, spre mulţumirea americanilor, care o consideră „fashion icon a stilului contemporan”. Şi, un fapt demn de remarcat, Michelle Obama ocupă, alaturi de Coco Chanel sau Lady Gaga, o poziţie superioară în clasamentul celor mai influente personalităţi din lumea modei, top elaborat de revista Time. „Doamna Obama a dat dovadă de indecenţă abordând o ţinută de o valoare superioară venitului mediu al unei familii americane, în condiţiile în care populaţia SUA se confruntă cu dificultăţi fără precedent”, a comentat opoziţia conservatoare.
Prima Doamna a SUA a primit sprijinul lui Robert Verdi, stilist pentru numeroase vedete de la Hollywood.
Cifră de afaceri remarcabilă
Astfel, Verdi a făcut în faţa presei o declaraţie care a lăsat asistenţa mută:  „Michelle Obama poartă frecvent rochii ale brandului Jason Wu for Target, care costă mai puţin de 40 de dolari. Ţinuta Primei Doamne a SUA a fost concepută şi confecţionată în Statele Unite, ceea ce înseamnă că Michelle Obama a contribuit la relansarea economiei naţionale”! Analiştii totuşi au avut…cuvinte şi au efectuat un studiu, conform căruia „efectul Obama” a generat de la instalarea soţului doamnei Obama la Casa Albă o cifră de afaceri de peste 2,7 miliarde de dolari pentru sectorul modei!
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/b19wOuSKN6s" frameborder="0" height="315" width="520"></iframe>

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News