Evenimentul Zilei > Politica > SCANDAL MONSTRU la Primăria Capitalei! Nicușor Dan, DAT AFARĂ cu Poliția. Este a doua oară într-o lună
SCANDAL MONSTRU la Primăria Capitalei! Nicușor Dan, DAT AFARĂ cu Poliția. Este a doua oară într-o lună

SCANDAL MONSTRU la Primăria Capitalei! Nicușor Dan, DAT AFARĂ cu Poliția. Este a doua oară într-o lună

Nicuşor Dan a fost împiedicat de reprezentanții Primăriei Capitalei să țină o conferință de presă în sala în care se țin ședințele consiliului General al Municipiului București.

Primăria Capitalei a apelat la Poliția Locală pentru a-l evacua pe politicianul USR din clădire.

Deputatul Nicușor Da a încercat să organizeze o conferință de presă în sala de consiliu a Primăriei, cu 30 de minute înainte de începerea şedinţei Consiliului General al Municipiului București.

Reprezentanţii PMB s-au opus, ți au cerut intervenția Poliţiei Locale, potrivit Mediafax.ro.

Nicușor Dan a inițiat, împreună cu mai mulți parlamentari USR o lege prin care parlamentarii să poată depune hotărâri în consiliile locale din circumpscripţiile în care au fost aleşi şi să ia cuvântul la şedinţele de consilii.

Nicușor Dan a fost dat afară cu poliția și de la ultima ședință CGMB, care s-a desfășurat luna trecută, după ce a intervenit să ia cuvântul.

Reprezentanții Primăriei au precizat că Nicușor Dan are dreptul să participe la ședință, dar nu are dreptul să depună hotărâri, întrucât nu este consilier.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: