Evenimentul Zilei > Justitie > SCANDAL MONSTRU la Comisia SRI. Daniel Dragomir cere ARESTAREA PREVENTIVĂ pentru DIVULGAREA SECRETELOR
SCANDAL MONSTRU la Comisia SRI. Daniel Dragomir cere ARESTAREA PREVENTIVĂ pentru DIVULGAREA SECRETELOR

SCANDAL MONSTRU la Comisia SRI. Daniel Dragomir cere ARESTAREA PREVENTIVĂ pentru DIVULGAREA SECRETELOR

La o zi după ce membru PNL în Comisia SRI şi fost preşedinte al acesteia, Cezar Preda, a declarat că PSD şi ALDE au un plan secret în privinţa audierii fostului ofiţer Daniel Dragomir, cel din urmă a reacţionat pe blogul său.

BINOMUL DNA-SRI a primit LOVITURA FATALĂ! Daniel Dragomir a prezentat O DOVADĂ SUPREMĂ care ZGUDUIE JUSTIŢIA. Breaking news!

 

Dragomir a ajuns în atenţia Comisiei SRI după dezvăluirile făcute despre modul cum funcționa Sistemul care coordona așa-zisa luptă anticorupție. În legătură cu prezenţa. În legătură cu prezenţa lui Dragomir la Comisia SRI, Preda a susţinut că PSD şi ALDE doresc o nouă Comisie de anchetă pe această temă, pentru a ţine subiectul cald.

RĂZBOI DESCHIS între un POLITICIAN DIN PSD şi directorul SRI, Eduard Hellvig. Kovesi, Coldea şi Maior, din nou în prim-plan

Totodată, reprezentantul Opoziţiei a mai subliniat că preşedintele Comisiei, Claudiu Manda, a avut întâlniri cu fostul ofiţer SRI chiar înainte de şedinţele în care acesta era audiat. Totodată, Cezar Preda a mai declarat la Digi24 că Daniel Dragomir a indicat punctual doar doi ofiţeri SRI care ar fi comis abuzuri: pe Florian Coldea şi pe Dumitru Dumbravă.

Reacţia lui Dragomir după spusele lui Preda a venit pe blog: „STATUL PARALEL LUCREAZĂ

Urmare a intervenției publice a domnului deputat Cezar Preda de la postul UM Digi 24 de ieri: «Cezar Preda: Cei doi ofițeri SRI indicați de Daniel Dragomir sunt Florian Coldea și Dumitru Dumbravă.»

Un fost COLONEL SRI a RUPT TĂCEREA şi a scos la lumină ABUZURILE din interiorul SISTEMULUI

Mă văd nevoit să fac următoarele precizări:

Statul paralel lucrează în continuare, prin uneltele sale, inclusiv cele din culoarul politic.

Domnul deputat Cezar Preda a încălcat regulamentele comisiei și a comis o serie de infracțiuni care aduc atingere respectării secretului de stat care guvernează audierile din comisie.

 

Eu mă aflu sub jurisdicția Comisiei Parlamentare de Control a SRI, tot ceea ce am declarat la audieri are caracter secret de stat.

Voi sesiza Comisia de Control cu privire la aceste încălcări ale legii, mai ales că cea mai mare încălcare a legii este chiar prezența domnului deputat Cezar Preda în această Comisie și în Parlament.

Se impune sesizarea de urgență a Parchetului General cu privire la infracțiunile grave comise public de domnul deputat.

Se impune chiar ridicarea imunității acestuia și reținerea și arestarea sa preventivă.

Faptele extrem de grave comise aduc atingere lucrărilor comisiei și induc în opinia publică temerea că oricine poate ieși public cu declarații din interiorul unor ședințe secrete.

Scopul domnului deputat Cezar Preda a fost de a-i avertiza pe Coldea și Dumbravă despre declarațiile mele.

Este foarte grav. Pe cei care cred că vor putea încălca Constituția României la nesfârșit… îi anunț că se înșeală”

Reamintim că Daniel Dragomir a fost invitat la 19 septembrie pentru audieri în fața Comisiei de Control a SRI, din Parlament. Fostul șef al unității antiteroriste din SRI a declarat, în mai multe rânduri, că doar în fața unei comisii a Legislativului va putea pune la dispoziție documente prin care să demonstreze că dezvăluirile sale despre funcționarea Sistemului sunt reale. În cele din urmă, într-o emisiune la Antena 3, Dragomir a dezvăluit numele a patru ziariști apropiați de Florian Coldea care au funcționat ca instrumente pentru incriminarea publică a suspecților din dosarele DNA. Fostul ofițer a explicat și cum funcționau culoarele justiției și ale presei, concomitent în momentul în care un om trebuia distrus.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.