Evenimentul Zilei > Sport > Scandal major pe palmaresul Stelei. Gigi Becali atacă în stilul caracteristic
Scandal major pe palmaresul Stelei. Gigi Becali atacă în stilul caracteristic

Scandal major pe palmaresul Stelei. Gigi Becali atacă în stilul caracteristic

Gigi Becali a pierdut în primă instanță palmaresul Stelei care a ajuns la CSA, echipa Armatei și nu la FCSB, echipa latifundiarului din Pipera. Mai mult, juristul Armatei, Florin Talpan, cere daune de 37 de milioane de euro. Nervos, Becali a ieșit la atac.

 

"Cum puteai tu să produci bani dacă nu aveai echipă de fotbal? Că asta înseamnă prejudiciu. Să nu te las eu să produci bani. Păi, tu aveai lacăt la prăvălie, de aia nu ai produs. Eu n-am vândut nimic cu sigla ta. Prejudiciu înseamnă ce puteai să faci tu și nu te-am lăsat eu, nu ce am câștigat eu. La câte războaie am dus, eu trebuia să fiu bolnav acum, dar Dumnezeu m-a păzit și n-am ținut cont de ele.

 

Să țin cont de Talpan acum? Nici ăia nu o să aibă palmaresul, pentru că nu vreau eu. Dacă nu îl am eu, nu o să îl aibă nici ei. Păi, n-am câștigat eu 37 de milioane și tu vrei 37 de milioane pe un desen? Nu contează câte titluri sunt acum. Stai liniștit că o să le câștig la Curtea Supremă. Nu la Tribunal că spune o fetișcană că așa vrea ea", a spus Gigi Becali, notează dcnews.ro.