Evenimentul Zilei > Politica > Breaking. PSD arde din temelii! Marcel Ciolacu, prins în scandalul momentului
Breaking. PSD arde din temelii! Marcel Ciolacu, prins în scandalul momentului

Breaking. PSD arde din temelii! Marcel Ciolacu, prins în scandalul momentului

După ce a fost desemnat candidat la șefia Senatului din partea PSD, Șerban Nicolae a vorbit și despre viitorul premier.

Reamintim că, după ce Curtea Constituțională a decis că desemnarea lui Ludovic Orban pentru funcția de premier este neconstituțională, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu va merge la Cotroceni cu vreo propunere de premier. În replică, Șerban Nicolae a sugerat că PSD și partidele aliate ar trebui să-și asume guvernarea în locul PNL .

”PSD nu trebuie să facă ceva după decizia CCR. Noi nu avem nevoie de CCR ca să știm ce spune Constituția, ca să știm că prerogativele constituționale nu se îndeplinesc în scopul provocării de crize sau în scopuri electorale. Prerogativele constituționale se îndeplinesc cu loialitate și responsabilitate, dacă se înțelege lucrul acesta și la nivelul domnului Iohannis, atunci vom putea merge pe calea corectă, mai ales că votul de anul trecut îl obligă și îl responsabilizează să respecte Constituția.

Categoric, da! Din punctul meu de vedere, pentru că mai sunt doar câteva luni din actuala legislatură, prioritară ar trebui să fie guvernarea țării, ceea ce la momentul de față doar PSD și partidele alături de care lucrează în Parlament ar putea să asigure. Să facem propuneri doar să ne aflăm în treabă și să ajungem la criză politică, gândiți-vă că alegerile anticipate ar însemna un blocaj total și nimeni nu și-ar mai asuma răspunderea în fața cetățenilor”, a declarat Șerban Nicolae.