Evenimentul Zilei > Sport > Scandal la finalul meciului Craiova – „U” Cluj. „Nu poți avea încredere în oamenii de la Primărie”
Scandal la finalul meciului Craiova – „U” Cluj. „Nu poți avea încredere în oamenii de la Primărie”

Scandal la finalul meciului Craiova – „U” Cluj. „Nu poți avea încredere în oamenii de la Primărie”

Eugen Trică, antrenorul formației FC „U” Craiova, s-a plâns că n-a putut efectua un antrenament pe „Ion Oblemenco”

FC „U” Craiova a fost eliminată din „șaisprezecimile” Cupei României, după ce a pierdut meciul disputat pe teren propriu, împotriva formației „U” Cluj, scor 2-3.

La final, Eugen Trică, antrenorul oltenilor, s-a plâns că n-a fost lăsat să facă un antrenament de acomodare pe stadionul „Ion Oblemenco”, înaintea disputei cu „U” Cluj.

„Cu o seară înainte am vorbit cu oamenii de la Primărie pentru a face un antrenament pe stadion. Ne-au zis că mai bine facem dimineața. M-au intrebat și ce antrenament vreau să fac. Le-am zis că vreau ca jucătorii să simtă cum e gazonul. Au zis că nu e niciun fel de problemă.

Le-am zis celor de la mine din club că trebuie să primească ceva în scris de la Primărie. Dacă nu ai în scris, nu poți avea niciodată încredere în oamenii de la Primărie. Lucian de la noi de la club (n.r. Lucian Mitu, care face parte din staff-ul administrativ) nu a primit nimic în scris și am avut probleme. Dimineața, oamenii de la bază ne-au întrebat «Ce căutați aici? Aratați-mi ceva în scris».

Nu voi înțelege niciodată răutațile astea. E răutate mare în Craiova. De ce nu pot juca două echipe pe acest stadion?”, a spus Trică.