Click aici pentru Galeria Foto
Care o va trimite pe  Conchita Wurst să o reprezinte la concursul internaţional. Până aici nimic spectaculos, în afara numelui exotic al cântăreţei.

Are forme

Dar…Se consideră că are cel mai înfricoşător chip, iar criticii deja notează că este „incalificabil să laşi să urce pe scenă femeia cu barbă!”.
„Cântăreaţa” arată bine însă dacă te uiţi mai jos de ochi la “tânăra” de 25 de ani o iei la fugă: Conchita Wurst este un transsexual din Austria care a ales să nu renunţe la barbă!  Are forme pentru care ar putea fi invidiat de orice femeie, un păr superb şi ochi la fel, în plus şi o voce senzaţională, doar că “personajul” este considerat bizar. Conchita Wurst a  participat în ultimii ani la mai multe concursuri de talente din ţara natală şi chiar s-a înscris la preselecţiile de la Eurovision, unde a fost respins, motivul fiind lesne de înţeles. Numele real al Conchitei este Tom Neuwirth şi este decorator de magazine.

Deja a fost semnată o petiţie împotriva concurentului care reprezintă Austria, mai multe ţări protestând faţă de participarea Conchitei Wurst. Semnatarii spun că dacă această persoană va participa la concurs, atunci competiţia nu trebuie transmisă la televizor!
Pagină de Facebook împotriva „concurentei” are aproape 40.000 de like-uri.