Evenimentul Zilei > Monden > Scandal între femei la „Bravo, ai stil!”. Raluca Bădulescu a sărit la o concurentă!
Scandal între femei la „Bravo, ai stil!”. Raluca Bădulescu a sărit la o concurentă!

Scandal între femei la „Bravo, ai stil!”. Raluca Bădulescu a sărit la o concurentă!

Scandal cât casa la show-ul „Bravo, ai stil!”, difuzat de Kanal D, declanșat de două femei.

Raluca Bădulescu a reacționat la o afirmație făcută de Deea Codrea și a pus-o la punct pe concurenta ce îndrăznise să-i dea o replică. „Tu nu ești atât de interesantă și nici atât de smart și nici atât de funny cum te crezi”, a tunat Bădulescu.

Întregul scandal a pornit de la un moment interpretat de Deea, care a jucat rolul unei actrițe premiate la Oscar, ținând un discurs. Mai întâi, Deea Codrea s-a adresat celorlalte concurente – pe unele le-a „înțepat”, altora le-a mulțumit. Când a venit vorba de jurați, primul a fost Cătălin Botezatu: „O să încep lista de mulțumiri cu Cătălin. Toată copilăria mea, recunosc că m-am uitat la tine. Te-am văzut înconjurat de femei frumoase și mi-am dorit să fiu și eu una dintre ele. Îți mulțumesc pentru un vis care nu se va materializa niciodată.

A urmat Raluca Bădulescu, căreia Deea Codrea i s-a adresat cu apelativul „Rregina regească”. „Îți mulțumesc din suflet pentru că datorită ție am și eu curaj să ascult manele în public. Înainte le ascultam doar în baie”.

Remarcele au scos-o din sărite pe Bădulescu, a cărei ripostă a venit prompt: „E seară eliminatorie, fetiță, poate vrei să ne spui adio cu chestia asta și nu știi cum să faci. Și ai zis să ții un speech, așa… Diferența între a mă face Cătălin manelistă și a zice tu chestia asta este foarte mare. Tu nu mă cunoști! Nu cunoști nimic despre mine. Roast-uri să faci la tine acasă!”

Dezlănțuită, Raluca Bădulescu a continuat: „Tu nu ești atât de interesantă și nici atât de smart și nici atât de funny cum te crezi! Asigură-te că mă cunoști foarte bine până să spui ceva despre mine! Am făcut niște școli, am un trecut în spate… Pamflet, permite-ți cu colegele tale! Nu-ți permiți cu mine pentru că nu mă cunoști și, repet, nu ești atât de grozavă cum te crezi. Toți aveți impresia că sunteți foarte deșteptuți, iar eu sunt aia cu păr blond și cu multe gene și cu buze de un kilogram pe care mi le-am pus la televizor. Și mai sunt și proastă”.

Luată prin surprindere de virulența Ralucăi, Deea Codrea, cu lacrimi în ochi, a mai găsit puterea doar să-și prezinte scuzele.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.