Scandal în PSD: Știu cum este să fii din categoria „Ăștia”!

Scandal în PSD: Știu cum este să fii din categoria „Ăștia”!

Fostul ministru al Justiției, Anna Birchall, a scris pe o rețea de socializare că este mândră de mobilizarea la vot românilor din diaspora, precizând că își aduce aminte că a petrecut, la rândul său, 5 ani departe de țară, la New York.

Ea a afirmat că știe cum este să fii din categoria „Ăștia”, dar că „Ăștia” sunt cei care contribuie la scrierea istoriei României.

„Respect! Bravo lor! 🤗 După 5 ani petrecuți în diaspora (masterat/doctorat în drept și ulterior avocat în New York City), știu cum este să fii din categoria "Ăștia”! Îmi aduc aminte de parcă a fost ieri cum am condus peste 300 km ca să pot vota!

Ne puteți urmări și pe Google News

Mobilizarea și din zilele acestea arată încă o dată că România este bogată și prin ei, și cu ei! "Ăștia” contribuie la scrierea unei pagini importante din istoria României ...acum la 30 de ani de la căderea comunismului”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ana Birchall.

Este o mobilizare exemplară a românilor din diaspora la votul de duminică 24.11.2019. Aproximativ 400.000 de mii de cetățeni români au votat în străinătate.