În fața colegilor săi, liberalul a reamintit de clipul în care niște maneliști, la o petrecere, îi dedicau lui Bădălău o melodie despre ce le-ar face acesta românilor din Diaspora.

Într-o postare pe Facebook, liderul deputaților liberali, Florin Roman, i-a dat replica lui Nicolae Bădălău, urându-i să ajungă la pușcărie.

„Înțeleg că mă înjură tare infractorul Bădălau. Nu pot să îi răspund la fel, pentru că nu mă cobor la nivelul unui hoț și a unui infractor! La pușcărie se învață și se aprofundează jargoul folosit de manelistul Bădălau! Cel care dădea știți voi ce la Diaspora. Înseamnă ca îi doare rău ce le-am spus! Încă mai sper, că în democrație, hoții ca Bădălau vor sta în pușcărie!”, a comentat Florin Roman.

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, in plenul Camerei Deputatilor.

Replica sa vine după ce, tot într-o postare pe Facebook, Bădălău i-a răspuns la declarațiile pe care liberalul le-a făcut de la tribuna Parlamentului.

„Pentru că m-a pomenit în delirul lui verbal, mă simt dator să-i dau o replică în același ton, pentru că altfel n-ar pricepe: Măi, pitic de Alba, măi, papagal fără caracter, să nu îndrăznești să vorbești despre diaspora decât atunci când nu o să-I mai batjocoriți și să-I transformați în sclavi (…) Măi bufon penibil, măi măscăriciule  de ce nu spui că în România guvernată de PNL s-au sinucis oameni din cauza amenzilor ilegale pe care le-ați dat? (…) Ai cerut, ieri, măscăriciule, să se dezinfecteze microfonul Camerei Deputaților după ce a vorbit Marcel Ciolacu fără mască și l-ai acuzat că a încălcat legea. Dar voi, când v-ați bulucit claie peste grămadă să vă linguțiâi bufonul șef, pe Sică mandolinistul, ați respectat distanțarea socială?”, a reacționat Bădălău.

Deputatul Florin Roman a susținut, luni, un discurs în Parlament, lansând mai multe acuzații la adresa PSD și a liderilor acestui partid. Între altele el a pomenit și despre episodul cu manelele dedicate lui Niculae Bădălău,

„Gândiți-vă cum ar fi arătat România azi, cu Dăncilă și Dragnea. Mi-am amintit cum ați lăsat voi criminalii și tâlharii pe străzi, de bătaia de joc de la secțiile de votare. Amintiți-vă de Bădălău, de manelele lui Bădălău, de toate lucrurile urate pe care le-ați făcut și le-ați spus la adresa românilor. Nu am uitat aceste lucruri, nici noi, nici românii”, a spus Florin Roman.