Evenimentul Zilei > Politica > SCANDAL ÎN PNL. Lucian Duţă L-A FĂCUT „ŞOBOLAN” pe Mihai Voicu. Un alt liberal a indicat CINE SUNT COMUNIŞTII din partid. Postări grele pe Facebook
SCANDAL ÎN PNL. Lucian Duţă L-A FĂCUT „ŞOBOLAN” pe Mihai Voicu. Un alt liberal a indicat CINE SUNT COMUNIŞTII din partid. Postări grele pe Facebook

SCANDAL ÎN PNL. Lucian Duţă L-A FĂCUT „ŞOBOLAN” pe Mihai Voicu. Un alt liberal a indicat CINE SUNT COMUNIŞTII din partid. Postări grele pe Facebook

Scandal în PNL. Lucian Duţă l-a făcut „şobolan” pe Mihai Voicu.

Conform jurnalulromanesc.at, Mihai Voicu, deputat şi candidatul PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie în Diaspora, a fost atacat dur Lucian Duță, secretar executiv al formaţiunii. Totul a început după ce Voicu şi-a început campania electoral cu un interviu acordat unei publicații online din Canada.

Imediat după ce interviul a fost postat pe pagina sa de Facebook a lui Voicu, mai mulţi membri importanți ai PNL i-au reproşat acestuia că a plecat de la organizația din Dolj și apoi de la cea din sectorul 1 București fără niciun rezultat.

”Șobolanule, ești atât de nesimțit! Ești președinte la sectorul 1 și tu candidezi în diaspora! Măăăăă! Nu ți-e rușine? Adică: te dai mare șef în București dar te ascunzi pe o listă de kkt în diaspora! Tu reprezinți ceea ce este nou în politica românească!”, este unul dintre mesajele pe care deputatul le-a șters şi care i-a aparţinut lui Lucian Duță, secretar executiv PNL, fost președinte CNAS.

Un alt secretar executiv, Ion Calmîc, a atras atenția asupra celorlalți candidați de pe lista PNL din diaspora: ”Cu Barbăroșie si Aramă pe listă nu aveți șanse, sunt niste comuniști, una a votat pentru Voronin Președinte, altul nu s-a implicat cu un deget să deschidă secție de vot.”

Foto: Mihai Voicu

Despre interviul publicat în publicația online din Canada, Voicu a spus că se referă doar la chestiuni generale. Acesta a mai declarat că PSD este vinovat pentru toate neajunsurile Diasporei.