La evenimentul organizat vineri dimineaţă în Prelungirea Ghencea a apărut şi Aurelian Bădulescu, care a venit cu un dulap.

Conform digi24.ro, Nicușor Dan nu a fost lăsat să vorbească și a luat dulapul, încercând să-l mute în afara cadrului.

În cele din urmă, candidatul susţinut de PNL în lupta pentru Primăria Capitalei a trântit dulapul.

„Stați la 2 metri de mine”, i-a spus Nicușor Dan lui Bădulescu, în contextul măsurilor de protecţie recomandate în pandemia de coronavirus.

La un moment dat, tensiunea dintre cei doi a crescut brusc şi au fost la un pas să se îmbrâncească.

Din fericire, nu s-a ajuns la un conflict fizic, iar Nicușor Dan a început conferința de presă.

Totuşi, viceprimarul îl bruiază aproape la fiecare luare de cuvânt şi intervine peste discursul rostit de candidatul PNL-USR.

Văzând cele întâmplate, câteva persoane care asistau de pe margine au huiduit, iar viceprimarul capitalei a spus că-l înjură pe Nicușor Dan.

În acel moment, martorii conferinţei de presă i-au spus lui Aurelian Bădulescu că de fapt pe el îl înjură.

La un moment dat, deranjat de agitația făcută de Bădulescu, Nicușor Dan i-a pus mâna pe umăr ca să-l împingă și i-a spus „Du-te, domnule, de aici!”.

Viceprimarul capitalei a spus că „îl împinge cu o violență ieșită din comun”. „Te-a lăsat Barna pe drumuri, te-ai dus la PNL”, i-a răspuns Bădulescu.

„Eu sunt în momentul acesta oficial candidatul susținut de PNL și de USR, informal de PMP și de PLUS. Sunt practic candidatul opoziției la Primăria Capitalei. Partidele de dreapta au avut inteligența să stabilească un candidat comun, răspunzând la cererea electoratului.

Trebuie să privim lucrurile în perspectivă și aceasta este perspectiva. Actuala opoziție la Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei are un candidat unic: eu sunt acela. Bineînțeles că în partid sunt discuții, dezbateri, curente, dar lucrul concret este acesta”, a declarat săptămâna trecută Nicușor Dan.

Ştire în curs de actualizare