Prezenţa scocrului la Acces  Direct l-a deranjat crunt pe Viorel şi a spus că acest lucru a fost picătura care a umplut paharul.

În toată “nebunia” asta, soțul Vulpiței consideră că lucrurile s-au stricat între ei în momentul în care tatăl Vulpiței și-a făcut apariția în platoul Acces Direct. Ca atare este singurul vinovat de destrămarea căsniciei dintre cei doi.

Viorel a fost făcut praf în platoul emisiunii de către socrul său

Viorel s-a revoltat  atunci când a văzut că socrul său a venit tocmai din Blăgești pentru a-i fi alături Vulpiței și pentru a o scăpa de violențele lui. Cu toate acestea, tatăl Vulpiței nu s-a abținut deloc și l-a făcut praf pe Viorel în emisiune.

Deranjat de cele întâmplate, Viorel a mărturisit la Acces Direct că acest lucru a fost picătura care a umplut paharul și că s-a terminat orice relație dintre el și Vulpița. Mai mult, Viorel a mărturisit că nu pleacă singur, ci alături de o domnișoară misterioasă, posibila înlocuitoare a Veronicăi Stegaru, informează cancan.

Mirela Vaida ţine cu Vulpița. Succesul i se datorează doar ei

Mirela Vaida recunoaște că încă se întreabă cum de a ”prins” atât de bine povestea Vulpiței din Vaslui și este de părere că succesul i se datorează acesteia. Și asta în pofida faptului că totul a debutat cu o… minciună spusă de Vulpiță, cea referitoare la un viol a cărui victimă ar fi fost. Dar iată că problemele Vulpiței i-au determinat pe mulți telespectatori să nu rateze emisiunea, chiar dacă s-a ajuns și la reclamații trimise către CNA sau amenzi.

Cum explică succesul acestei poveşti cu oameni extrem de simpli

„Asta mă întreb şi eu în fiecare zi. Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român”, a declarat Mirela Vaida.