Victor Ponta susține că cei 30 de deputati si senatori ai partidului vor fi prezenţi joi la moţiunea de cenzură şi vor vota la vedere „pentru binele tuturor”.

Parlamentari USR și Pro-România se pregătesc să trădeze? Calcule fierbinți înaintea moțiunii de cenzură

„Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti parlamentarii / cei 30 de deputati si senatori ProRomania vor fi prezenti maine la motiunea de cenzura si vor vota la vedere pentru binele nostru al tuturor.

Doua constatari suplimentare :

1. Am crezut ca am trait cele mai dificile momente din viata mea politica inainte de motiunea de cenzura din Aprilie 2012 impotriva Guvernului PDL / sunt extrem de uimit si dezamagit sa constat ca ceea ce s-a intamplat in aceste zile – promisiunile, amenintarile, dezmatul de bani murdari si bani publici la care s-au dedat Dancila, Arsene, Fifor & Co a depasit, din pacate, uraciunea PDL si a lui Basescu.

Moțiunea de cenzură i-a pus pe jăratic. PSD și PNL se întrec în amenințări

2. As vrea ca Dan Barna si colegii de la USR sa invete din lectia din aceste zile ca este usor sa-i critici pe altii / iata ca doi depuati pusi de ei pe lista ( Oana Bizgan si Adrian Dohotaru) au batut palma fara niciun scrupul cu PSD si Dancila / noi de la ProRomania aducem 30 de voturi!”, a scris Ponta pe Facebook.

Bomba despre moțiune vine de la Bruxelles. Ce va urma pentru români e de necrezut!