Supărarea lui Nicoară vine după ce Alin Tişe a preluat frâiele comunicării în PDL şi şi-a exprimat poziţia de forţă în relaţia cu PNL Cluj. "Se pare că nu se înţelege rolul consilierilor PDL, vă asigur că vom face să se înţeleagă de acum înainte", a fost declaraţia lui Tişe care l-a deranjat pe Nicoară, scrie ziardecluj.ro.

Preşedintele PNL CLuj este nemulţumit şi de faptul că Daniel Buda, şeful PDL Cluj, nu a acţionat cu fermitate la declaraţiile senatorului PDL. Surse din cadrul liberalilor au declarat că Nicoară este chiar pregătit să reînceapă discuţiile cu PSD.

"S-a supărat rău pe pedelişti pentru că nu sunt constructivi, pentru că sunt indecişi, pentru că ne şantajează cu acele voturi […] Noi le-am pus deja omul la Drumuri, Seplecan i-a luat apărarea lui Tişe la faza cu Corpul de Control, am arătat deschidere în relaţia cu Emil Boc pe tema gropii de gunoi… Păi? Nici noi nu suntem luaţi de pe jos. Dacă nu se vor vedea rezultate palpabile în această relaţie, Nicoară va rediscuta cu PSD. Aşa a spus el. Şi a mai spus ceva, iar asta e o surpriză: că se gândeşte inclusiv să candideze la Consiliul Judeţean", a declarat o sursă din cadrul PNL.