SCANDAL LA CLUJ: USL a adus în oraş "trupe" de comando care intimidează populaţia

SCANDAL LA CLUJ: USL a adus în oraş "trupe" de comando care intimidează populaţia

Indivizi periculoşi au apărut în Cluj în ultimele 24 de ore şi ameninţă pe străzi pe cei care se declară susţinători ai lui Emil Boc. "Dacă cineva îndrăzneşte să-i admonesteze, ei răspund agresiv: voi ştiţi cine e ministru de Interne? Cerem urgent delimitarea lui Ioan Rus de aceste acţiuni", se spune în comunicatul PDL Cluj.

Scandal electoral de proporţii la Cluj, exact în ajunul alegerilor. PDL Cluj reclamă contigentele masive de indivizi violenţi apăruţi de ieri în oraş şi care fac o propagandă masivă pe străzi.

"E o campanie la intimidare, clujenii fiind ameninţaţi dacă îndrăzesc să critice USL. Sunt persoane aduse din afara Clujului, a căror menire este de a crea o atmosferă ostilă la adresa votanţilor PDL", afirmă membrii staff-ului de campanie al lui Emil Boc, candidatul democrat-liberal la Primăria Cluj.

Militanţii USL răspund agresiv clujenilor care îi admonestează pentru manifestările violente de pe străzi: "Voi nu ştiţi cine este ministru de Interne?", aluzie la clujeanul Ioan Rus, colegul din USL al lui Marius Nicoară, candidat la funcţia de primar.

Ne puteți urmări și pe Google News

PDL Cluj a remis presei un comunicat în care semnalează acţiunile de o violenţă fără precedent iniţiate de USL în acest oraş:

"Ameninţări cu Ministerul de Interne în alegeri, la Cluj

Ministrul de Interne trebuie să se delimiteze oficial de acţiunile ilegale ale colegului său Nicoară! Partidul Democrat Liberal Cluj solicită ministrului de interne USL, Ioan Rus, să se delimiteze OFICIAL şi înainte de începerea  PROCESULUI  DE  VOT, de acţiunile colegului său Marius Nicoară, candidatul USL la Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Acesta a adus în municipiu zeci de persoane violente care intimidează alegătorii, militanţii diferitelor partide şi, când sunt admonestate, răspund: tu nu ştii cine este ministru de interne în România? Este vorba despre persoane din afara oraăului, violente şi indolente - după chipul şi asemănarea campaniei derulate de USL în Cluj, pentru Marius Nicoară.  PDL Cluj are nenumăraţi martori pentru această afirmaţie de o gravitate deosebită: "Tu nu ştii cine este ministru de interne în România?" În aceste condiţii, ministrul de interne trebuie să se delimiteze ferm de acţiunile lui Nicoară, ale gorilelor sale şi ale filialei clujene a USL. Dacă nu, trebuie să îşi dea  demisia înainte de începerea procesului electoral. Biroul de presa al PDL Cluj"