Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal între milionari la Hollywood. Sora lui Kim Kardashian s-a luat la ceartă cu soțul lui J. Lo
Scandal între milionari la Hollywood. Sora lui Kim Kardashian s-a luat la ceartă cu soțul lui J. Lo

Scandal între milionari la Hollywood. Sora lui Kim Kardashian s-a luat la ceartă cu soțul lui J. Lo

Un eveniment menit să scoată cât mai mulți bani de la vedete s-a transformat într-un fiasco pentru doi dintre participanți. Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian, a fost atacată de jucătorul de baseball Alex Rodriguez și i-a dat o replică pe măsură.

Ce s-a întâmplat de fapt? În urmă cu mai bine de o lună, a avut loc Met Gala, care este considerat cel mai exclusivist eveniment menit strângerii de fonduri pentru Institutul Costumelor de la New York. Recent, Alex Rodriguez, unul dintre invitați, a oferit un interviu în care a oferit detalii despre ce s-a întâmplat acolo. Considerat a fi unul dintre cei mai buni jucători de baseball din toate timpurile, soțul lui Jennifer Lopez și-a permis să dea câteva detalii, dar declarațiile sale nu au fost bine primite.

Am avut o masă grozavă. Tipul din The Wire, Idris Elba, care a venit cu soția lui, Donatella Versace, Kylie și Kendall. Kylie a vorbit doar despre Instagram, rujul ei și despre cât de bogată e”, a spus Rodriguez, el însuși un tip extrem de bogat, cu o avere estimată la peste 300 de milioane de dolari.

A fost îndeajuns pentru a stârni furia surorii mai mici a lui Kim Kardashian. Ea însăși o adevărată vedetă, cu o avere personală de peste un miliard de dolari strânsă până la cei 21 de ani, Kylie Jenner a făcut banii din afacerea cu produse cosmetice pe care a lansat-o în urmă cu câțiva ani. Comentariile sportivului nu i-au picat bine acesteia și a reacționat sec într-o postare pe Twitter: „Nu, nu am făcut ce spune el. Am vorbit doar despre Game of Thrones”, a spus aceasta pentru a stopa valul de comentarii în care era atacată de fani.