Evenimentul Zilei > Sport > Scandal de proporții în lumea fotbalului. Declarația care i-a împietrit pe jurnaliști
Scandal de proporții în lumea fotbalului. Declarația care i-a împietrit pe jurnaliști

Scandal de proporții în lumea fotbalului. Declarația care i-a împietrit pe jurnaliști

Massimo Cellino, preşedintele celor de la Brescia, a făcut o afirmație șocantă, lâsându-i pe jurnaliști fără cuvinte.

Întrebat care este starea lui Mario Balotelli, Massimo Cellino a făcut o afirmație controversată în fața presei.

„Ce să vă mai spun eu de Mario Balotelli? Este un negru care trebuie să se mai relaxeze puţin, e prea încordat. L-am luat pentru că am zis că va aduce ceva în plus echipei. Sper să vorbească mai mult pe teren, nu pe reţelele de socializare! Eu nu l-am adus pentru instagram, ci pentru că este un animal de 1,90 m”, a fost declaraţia şoc a preşedintelui Bresciei, Massimo Cellino.

Exprimarea lui Cellino a încins spiritele, iar clubul a remis imediat un comunicat în care a explicat că afirmaţiile au fost făcute şi cine interpretează altfel este rău intenţionat.

Declarația a fost făcută în contextul în care Balotelli a fost dat afară de la un antrenament după un conflict cu antrenorul echipei, Fabio Grosso.

„Antrenorul a făcut o greşeală, a vorbit mai mult despre Balotelli decât despre echipă. Mario nu trebuie considerat ţap ispăşitor pentru faptul că nu sunt rezultate. Dacă un jucător ar câştiga meciuri de unul singur, am juca unul contra 11. Eu nu l-am adus pe Balotelli pentru a vinde bilete, ci pentru a ne ajuta tot sezonul. Dar vorbim prea mult despre el şi îi facem mai mult rău”, a adăugat Massimo Cellino, scrie Digisport.