Evenimentul Zilei > Social > SCAFANDRU din FORȚELE SPECIALE, MORT în ACCIDENT rutier la Constanța
SCAFANDRU din FORȚELE SPECIALE, MORT în ACCIDENT rutier la Constanța

SCAFANDRU din FORȚELE SPECIALE, MORT în ACCIDENT rutier la Constanța

Un militar, de 42 de ani, de la Unitatea de Scafandri Operații Speciale, Mangalia, și-a pierdut viața într-un accident rutier care a avut loc pe DN2A lângă Stupina. Victima a rămas încarcerată, pentru scoaterea ei intervenind pompierii de la Hârșova.

Accidentul a avut loc, astăzi dimineață, pe DN2A, Constanța-Hârșova, în condiții de vizibilitatea redusă din cauza ceții. Două autoturisme s-au ciocnit violent la intrarea în Stupina, dinspre Crucea. Martorii au sunat la 112  anunțând trei victime din care una, încarcerată. La fața locului au intervenit salvatorii de la Stația ISU Hârșova, cu o autospeciaă de stingere cu modul de descarcerare, lucrând pentru extragerea persoanei din autoturism.

Echipajele medicale au transportat celelalte două victime la Spitalul Orășenesc Hârșova. Din primele informații, mașina condusă de militar se deplasa dinspre Hârsova spre Constanța, iar la ieșire din Stupina ar fi pierdut controlul, a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit violent cu un alt autoturism. Militarul a decedat pe loc iar cele două persoane din celălalt autoturism au fost rănite.

La fața locului a ajuns și șeful Comandamentului Flotei, contraamiral Daniel Căpățână împreună cu alți șefi din Marina Militară. Scafandrul decedat avea 42 de ani și lucra la Unitatea de Scafandri Operații Speciale. Cercetarea cazului a fost preluată de Parchetul Militar Constanța.