Evenimentul Zilei > Actualitate > Sătui să vadă cum le este FURATĂ pădurea, oamenii au oprit două camioane încărcate cu lemn din comuna Măguri Răcătău
Sătui să vadă cum le este FURATĂ pădurea, oamenii au oprit două camioane încărcate cu lemn din comuna Măguri Răcătău

Sătui să vadă cum le este FURATĂ pădurea, oamenii au oprit două camioane încărcate cu lemn din comuna Măguri Răcătău

Aproximativ o sută de oameni din comuna clujeană Măguri Răcătău au oprit în miez de noate două camioane încărcate cu lemn. Localnicii au hotărât să își facă singuri dreptate pentru că, spun ei, lemnul ar fi fost tăiat ilegal.

Camioanele sunt au ajuns la sediul Poliţiei fiind reținute până la finalizarea cercetărilor, prin care se va stabili provenienţa lemnului.

Poliţia din Măguri Răcătău a fost atertată de săteni în legătură cu un transport ilegal de lemn. Până la sosirea oamenilor legii, în jur de o sută de persone au decis să blocheze drumul ca mașinile să nu mai poată trece. 

“Poliţia a fost sesizată azi-noapte, la circa 12 noaptea, că au fost oprite în trafic două camioane cu lemne. Cele două camioane au fost duse la postul de poliţie din Măguri Răcătau. Acum se desfăşoară cercetetări pentru stabilirea legalităţii transportului. Persoanele din camioane au fost legitimate şi acum o echipă face verificări”, a declarat pentru “Adevărul” purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Anca Sidonia Bolba.