„Există o frăţie ascunsă între Geoană, primarul 'almanahe care este', Voicu, generalul care este în puşcărie, Hrebenciuc care este în puşcărie, Iliescu, fostul şef al SPP-ului, care au dorit să pună mâna pe PSD. Acest cuplu Mircea Geoană – primarul 'almanahe care este' mi-a amintit de un cuplu comic din istoria cinematografiei şi mă gândesc aici la cuplul Stan şi Bran. (…) Acest cuplu Geoană – Vanghelie s-a făcut de râs în faţa lumii”, a declarat primarul, duminică, într-o conferinţă de presă.

El îi recomandă lui Mircea Geoană să-şi depună mandatul de senator.

„Eu i-aş face o recomandare dlui Geoană, dacă are puţină demnitate, dacă are caracter aşa cum spune, dacă are bărbăţie, să-şi depună mandatul de senator, să-l ia pe primarul 'Almanahe', să meargă la Dăbuleni şi acolo poate să ocupe funcţia de preşedinte al asociaţiei crescătorilor de pepeni. (…) Pentru mine dl Geoană este un nimeni. Îmi pare extrem de rău că am crezut în el, că l-am sprijinit, pentru că s-a dovedit a fi un tip făţarnic, distructiv, care e carierist, n-a urmărit decât să ajungă el în funcţii foarte importante”, a susţinut Coica.

Potrivit acestuia, PSD va rămâne un partid unit, care se va reforma.

„Au mers pe la toate posturile, au început să împroaşte şi să atace PSD-ul, ameninţând sau spunând că sunt foarte mulţi PSD-işti care îi vor urma. Nu există. PSD este un partid serios, nu neg că sunt şi oameni care n-ar trebui să fie aici, oameni care ar trebui să-şi vadă de altceva, dar majoritatea sunt oameni serioşi în care eu cred. (…) PSD va rămâne un partid unit, sunt convins că actuala conducere va face curăţenie, este foarte important să vedem cine este cu noi, cine este împotriva noastră. Sunt convins că PSD se va reforma şi lucrurile vor merge foarte bine în viitor”, a mai spus Coica.