Evenimentul Zilei > Actualitate > Sarah Hyland: „Merg în cluburi cu mama”
Sarah Hyland: „Merg în cluburi cu mama”

Sarah Hyland: „Merg în cluburi cu mama”

Actriţa din serialul "Modern Family" se foloseşte de mama ei pentru a intra la petreceri.

Sarah Hyland, interpreta adolescentei rebele Hayley Dunphy din serialul "Modern Family", obişnuieşte să meargă la petreceri cu mama sa, însă nu pentru că i-ar plăcea compania ei, ci pentru că este nevoită.

În condiţiile în care are doar 20 ani, Hyland nu are voie să consume alcool şi nici măcar să intre în baruri, pentru că în majoritatea statelor americane vârsta minimă pe care o persoană trebuie să o aibă pentru a avea acces în cluburi este de 21 de ani. În consecinţă, Hyland se foloseşte de mama ei pentru a avea parte de puţină distracţie, le-a mărturisit tânăra actriţă jurnaliştilor, în timpul Săptămânii de Modă de la New York.

Siriano din cap până-n picioare

"E prima oară când particip la o săptămână a modei. Am fost deja la câteva petreceri legate de eveniment, însă nu ştiu dacă am voie să spun asta, de vreme ce n-am încă 21 de ani. Aşa că a trebuit să merg la câteva petreceri însoţită de mama mea, a fost penibil", a declarat Sarah Hyland pentru "E! News".

Sarah Hyland şi-a făcut apariţia pe covorul roşu îmbrăcată din cap până în picioare în creaţii ale designerului Christian Siriano: rochie, pantofi şi curea. "Îmi plac foarte mult hainele lui Christian, sunt creative, elegante şi tinereşti în acelaşi timp", şi-a motivat ea alegerea.

Născută pe 24 noiembrie 1990, Sarah Hyland este fiica actorilor Edward James Hyland şi Melissa Canaday. A început să joace de la vârsta de 5 ani şi a obţinut primul rol în pelicula "Viaţa lui Howard Stern", unde a intrat în pielea fiicei controversatului prezentator american de radio Howard Stern.

În luna iunie 2009 a început să se întâlnească cu actorul Matt Prokop (21 de ani), cunoscut pentru rolul din "Liceul muzical: Anul absolvirii" (2008).

La un pas să piardă rolul

În "Modern Family", serial care a debutat pe micile ecrane din SUA în septembrie 2009, Sarah Hyland o joacă pe Hayley, cel mai mare dintre cei trei copii ai zăpăcitei familii Dunphy. A fost foarte aproape să nu primească rolul, din cauza vârstei.

"Am mai jucat astfel de roluri, adolescente superficiale, preocupate aproape exclusiv de modul în care arată. Povestea amuzantă este că responsabilii cu audiţiile nici n-au vrut să mă vadă în primă fază. Nici măcar nu ştiau cum arăt, însă aflaseră că aveam 18 ani la acea dată, cu câţiva ani în plus faţă de personajul din serial. Însă, până la urmă, cineva le-a arătat o fotografie cu mine şi s-au convins imediat că arătam de parcă nu sărbătorisem încă majoratul", şi-a amintit frumoasa actriţă, adăugând că singurul lucru pe care îl are în comun cu adolescenta pe care o interpretează în serial este "dependenţa" de telefonul mobil: "Îl am întotdeauna la mine şi am grijă să fie tot timpul încărcat. Şi eu sunt pasionată de modă, însă sunt prea leneşă ca să mă înţolesc".

<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/KnoDpEpN-4Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
"N-am încă 21 de ani, aşa că a trebuit să merg la petreceri cu mama – a fost penibil!"
SARAH HYLAND actriţă

EXEMPLU NEGATIV

Lindsay Lohan, beţie cot la cot cu mama

Spre deosebire de Sarah Hyland, Lindsay Lohan nu se mulţumeşte să apară alături de mama ei la petreceri, ci bea cot la cot cu ea. S-a întâmplat la nunta starletei Kim Kardashian cu baschetbalistul Kris Humphries, organizată în luna august, unde Lindsay şi Dina Lohan şi-au petrecut seara dând pe gât shot-uri de tărie. Asta în condiţiile în care problemele cu alcoolul ale actriţei, care au aruncat-o şi în spatele gratiilor, sunt binecunoscute.

Michael Lohan, tatăl lui Lindsay Lohan, şi-a exprimat imediat stupoarea când a auzit de cele întâmplate. "Deşi am avut unele probleme cu alcoolul, niciodată nu am băut în preajma copiilor mei. Fanii şi oamenii din industrie vor să vadă că Lindsay este înconjurată de oameni cu un stil de viaţă normal", a acuzat-o Michael pe soţia sa de iresponsabilitate.
<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/_oJFCehrAtk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: