Evenimentul ZileiSocialȘapte copii nu au putu ajunge la școală, din cauza zăpezii, în Timiș

Șapte copii nu au putu ajunge la școală, din cauza zăpezii, în Timiș

Șapte copii nu au putu ajunge la școală, din cauza zăpezii, în Timiș
Deși Timișul nu era în lista celor 10 județe în care, joi, s-a decis suspendarea cursurilor, au existat, vineri, școli unde nu s-au putut ține orele, din cauza ninsorilor abundente.

Șapte elevi din satul Baloșești nu au mai ajuns vineri la școala din centul de comună, Tomești, deoarece microbuzul școlar  nu a putu urca drumul pentru a-ai aduce la unitatea de învățământ, din cauza stratului mare de zăpadă. Reprezentanții școlii din Tomești le-au transmis părinților să țină vineri copiii acasă. Este vorba despre doi elevi din clasa pregătitoare, unul din clasa a opta și patru preșcolari.

În comuna Nădrag, o învățătoare nu a putut să ajungă la ore din cauza zăpezii, în locul ei fiind fiind trimis un cadru didactic suplinitor. Și la școala din comuna Pesac, cadrele didactice care făceau naveta din Timișoara nu au mai ajuns, fiind nevoie să fie suplinite de alți profesori.

La școala din Mașloc, dar și în alte unități școlare, directorii au decis scurtarea orelor de curs, de la 50 la 45 de minute, și a pauzelor de la 10 la 5 minute, pentru ca profesorii și elevii să poată pleca, vineri, mai repede acasă.


Accesează: