Sandra Izbaşa, motorul României

Sandra Izbaşa, motorul României

Gimnastele din România vor intra astăzi ca mari favorite în finala pe echipe a Campionatelor Europene.

Elevele lui Nicolae Forminte s-au calificat de pe primul loc în ultimul act al competiţiei de la Clermont Ferrand (Franţa), acumulând un total de 181,350 de puncte, cu aproape cinci puncte mai mult decât Rusia, clasată pe doi în preliminarii. Finala va fi transmisă în direct de TVR 2, de la ora 14.50.

„Primul obiectiv ni l-am îndeplinit. Ne propusesem să acumulăm cel puţin 180 de puncte. Am depăşit acest total. Acum depinde numai de fete să câştige titlul. O să vedem cum vor şti să-şi stăpânească nervii şi emoţiile“, ne-a declarat ieri antrenorul Nicolae Forminte. Evoluţii sigure

Cele mai multe priviri le-a atras Sandra Izbaşa, care a demonstrat că este cu adevărat un lider pentru echipa României. „Impresionanta Izbaşa a pus România în frunte“ a titrat agenţia Reuters, adăugând că românca „a strălucit la bârnă şi la sol, evoluţiile sale sigure neputând fi egalate“.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mâine, când se vor desfăşura finalele pe aparate, Izbaşa va evolua la sol şi bârnă, Steliana Nistor - la paralele şi bârnă şi Adriana Tămîrjan - la sol.