Sandra Izbasa, argint la Europene

Sandra Izbasa, argint la Europene

Gimnasta s-a clasat pe locul secund in concursul individual compus din cadrul Campionatelor Europene de la Amsterdam.

Medalia de aur a fost castigata de Vanessa Ferrari, din Italia, care a acumulat dupa cele 4 rotatii 61,075 puncte, iar Izbasa 59,900 puncte.

Podiumul a fost completat de Alina Kozich, din Ucraina, care a totalizat 59,300 puncte. Kozich a fost campioana europeana in 2004.

Sandra Izbasa a obtinut urmatoarele note: 14,325-paralele, 15,625-barna, 14,475-sarituri si 15,475-sol.

Ne puteți urmări și pe Google News

A doua reprezentanta a Romaniei in proba de individual compus a CE, Steliana Nistor, a ratat exercitiul de la sol, din ultima rotatie, si s-a clasat la final pe locul 4.

Tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, a urmarit intrecerea continentala in fata televizorului si considera ca Steliana Nistor rateaza in marile concursuri pentru ca este urmarita de ghinion, dar si din cauza faptului ca inca nu e obisnuita cu presiunea.

"Stela a devenit, se pare, o abonata a locului patru. A ratat la ultimele doua aparate, barna si solul, dovedind ca nu este obisnuita cu presiunea concursului. La barna, a ratat de prea multe ori la acelasi element, poate ar trebui schimbat ceva acolo. Eu sunt alaturi de ea, ii voi trimite un mesaj de incurajare, pentru ca se poate revansa duminica, in finalele pe aparate", a declarat Catalina Ponor.