Sandero, încercat de femei celebre

Sandero, încercat de femei celebre

Actriţa Monica Davidescu, vedeta Pro TV Roxana Ciuhulescu şi cântăreţele Dana Nălbaru, Jojo şi Alexandra Ungureanu au testat Sandero, noul model în cinci uşi al Dacia.

Pe drumul dintre Bucureşti şi Snagov, vedetele au atras atenţia celorlalţi şoferi într-o măsură mai mică decât nou-nouţele Sandero. Poate pentru prima oară pe o şosea în România, posesorii unor mărci cu mult mai scumpe, precum Mercedes, Audi sau BMW, au acordat prioritate unei maşini de clasă mică, cu siguranţă pentru a o observa mai bine. „Spatele“ modelului hatchback a declanşat cel mai mare număr de bliţuri ale aparatelor foto din trafic, iar şoferul unui Logan de pe banda alăturată s-a arătat de-a dreptul indignat că maşina pe care o conducea a încetat să mai fie „starul“ Dacia.

La volan cu Monica Davidescu

„O simt ca pe maşina mea, un Peugeot 307. Este şic, încăpătoare, se ţine bine pe şosea.“ Aceasta a fost prima senzaţie a Monicăi Davidescu la volanul Sandero. Actriţa este familiarizată cu gama de modele Dacia. „În familia mea există o berlină, un break şi un pick-up. Cine ştie, poate Sandero îi vom lua nepotului meu care va ajunge la majorat peste doi ani“, ne-a mărturisit Monica Davidescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe drumul aglomerat dintre Bucureşti şi Snagov discutăm, într-un amestec inedit, despre teatru, filme şi şofat. „Am carnet de şofer din 1994, dar conduc zilnic în Bucureşti de patru ani. La început eram nervoasă şi revoltată de indisciplina celorlalţi şoferi. Între timp mi-am găsit o ocupaţie mai bună, citesc câte o pagină dintr-o carte la fiecare stop şi învăţ roluri la volan“, povesteş te actriţa.

Pe traseul pe care îl parcurge zilnic între casă, de pe Bulevardul 13 Septembrie din Capitală şi studiourile de la Buftea, Monica a învăţat să interpreteze în engleză „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte“, piesă pe care a jucat-o la Londra.

Teatrul Naţional va intra în reconstrucţie pentru următorii trei ani, astfel că o vom întâlni mai rar pe scenă. Acum joacă într-un nou serial la Pro TV, după succesul „Cu un pas înainte“, ce o va ţine ocupată aproape toată vara.

A doua a fost cu noroc

În trafic, Monica Davidescu e prudentă şi nu depăşeşte viteza legală decât cu maximum 10 kilometri pe oră. Carnetul de şofer l-a luat „din a doua“.

„Am picat la poligon, la mijlocul anilor ’90 încă se dădea examenul ăsta. Am făcut şcoala în Bucureşti şi examenul l-am dat în Ploieşti, pe o maşină pe care nu o cunoşteam. A doua oară le-am arătat că sunt şoferiţă bună“, îşi aminteşte actriţa de primele momente ca şofer. "O simt ca pe maşina mea, un Peugeot 307. Sandero este şic, încăpătoare. Direcţia este foarte sensibilă şi frâna se apasă cam greu. În rest, mă simt excelent.", Monica Davidescu, actriţă

MAŞINA TESTATĂ

Dacia Sandero Laureate

> 1,6 litri şi 75 de cai-putere pe benzină

> Aer condiţionat, ABS, asistenţă la frânarea de urgenţă

> Demaraj 0-100 km/h, în 11,5 secunde

> Viteză maximă: 174 km/h

> Consum urban - 10 litri / 100 km, consum extraurban - 5,6 litri/100 km

> 9.350 de euro preţ de bază