Evenimentul Zilei > Actualitate > Salata surorilor Kardashian, perfect echilibrată din punct de vedere caloric, face dieta suportabilă
Salata surorilor Kardashian, perfect echilibrată din punct de vedere caloric, face dieta suportabilă

Salata surorilor Kardashian, perfect echilibrată din punct de vedere caloric, face dieta suportabilă

Problema kilogramelor în plus o resimte majoritatea, însă atunci când trăiești din fondurile generate de propria imagine, greutatea devine un dușman cu care trebuie să te lupți constant, spun celebrele surori Kardashian, care s-au devenit faimoase la nivel global pentru frumusețea lor. Toate cele cinci, Kim, Khloe, Kourtney, Kylie și Kendall urmează diete stricte, punând foarte mare accent pe combinarea alimentelor. Astfel, clanul Kardashian a cheltuit o avere pe sfaturile experților în nutriție și au obținut, printre altele, rețeta salatei perfecte!

Kourtney Kardashian, cea mai mare dintre celebrele surori, a dezvăluit rețeta salatei perfecte, din punctul ei de vedere. După ce a scuturat un sac de bani pe consultații la experți în nutriție, Kourtney a descoperit că există „o salată” care chiar te ajută să slăbești.

„Salata” fără salată!

Modelul, care are unul dintre cele mai mediatizate corpuri din lume și care e și mama a trei copii, a prezentat o rețetă bogată din punct de vedere nutrițional, dar care nu conține elementele de bază ale unui astfel de preparat: salată, verdețuri sau condimente.

Mai mult, prepararea ei durează nu mai mult de 10 minute. Iată rețeta:

● 2 ouă fierte, tari;

● 1 avocado de mărime medie;

● 1 roșie mare sau 10 roșii cherry;

● 2 bucăți de mozzarella;

● sare, piper și ulei de măsline.

Conform indicațiilor starului din SUA, toate ingredientele trebuie să fie bio și de cea mai bună calitate, ceea ce face ca această rețetă să fie una destul de costisitoare.

Prepararea e simplă: Se fierb ouăle și apoi se taie bucăți cât mai mici, iar vedeta pune accent pe acest lucru: totul trebuie mărunțit cât mai mult, pentru că asta îți păcălește mintea și stomacul, făcându-le „să creadă” că mănânci mai mult.

Așadar, lângă cele două ouă fierte se adaugă avocado tăiat felii subțiri, roșia mărunțită și mozzarella din belșug, după cum urmează:

Dacă serviți salata la micul dejun adăugați cele două bucăți

● La prânz, doar una

● Iar seara, jumătate.

● Deși toate surorile consumă această rețetă, pentru a pierde din greutate mult mai rapid, Kourtney a renunțat total la lactate, deci a exclus mozzarella din ecuație.

● Uleiul de măsline se pune doar stropind, deci în cantități foarte mici.

Specialiștii din SUA aplaudă rețeta

Medicii nutriționiști contactați de presa din SUA pentru a analiza această salată spun că e într-adevăr, ideală ca și echilibru al grăsimilor, însă îi lipsesc fibrele. Așadar, adăugarea unei salate în această „salată” nu ar fi un lucru greșit. Însă, mai spun experții, surorile Kardashian au exclus salata verde probabil pentru că în cazul unora dintre ele aceasta favorizează apariția balonării. „Această salată conține doar 7 grame de fibră, deci o treime din cantitatea recomandată la o masă pentru o femeie, și o cincime din cea recomandată pentru un bărbat. Oricine poate perfecționa această salată adăugnd salată, spanac, quinoa sau puțin orez fiert”, a declarat un nutriționist.