Evenimentul Zilei > Actualitate > Salariul Andreei Esca, mister şi pentru copiii vedetei
Salariul Andreei Esca, mister şi pentru copiii vedetei

Salariul Andreei Esca, mister şi pentru copiii vedetei

Prezentatoarea principalului jurnal informativ de la Pro TV a împlinit, pe 29 august, 39 de ani. Alături de ea s-a aflat echipa "Happy Hour", care i-a dăruit vedetei un tort

Într-un interviu acordat pentru „Happy Hour”, prilejuit de aniversarea a 39 de ani, Andreea Esca a vorbit despre cadoul primit de la soţul ei dar şi despre viaţa ei de familie.

"Eu trăiesc după principiul cine caută găseşte, aşa că nu caut cadourile pe care mi le cumpără soţul meu de ziua mea. Anul acesta am primit o geantă de la un târg de vechituri, de prin anii ’30, lucrată manual, cu multe perluţe, pe care am văzut-o în excursie în afara ţării. Eu l-am întrebat dacă îi place ca să mi-o iau, el a zis că nu. Atunci am plecat la o altă tarabă, timp în care el mi-a luat-o", a povestit Andreea Esca.

Tot atunci, Andreea a mărturisit că fiica sa, Alexia, găteşte foarte bine şi că are calităţi de prezentatoare, dar şi că este mândră de fiul său, Aris, vedeta de numai 8 ani ce a apărut în videoclipul Guess Who, „Tot mai sus”. Mai în glumă, mai în serios, Cătălin Măruţă nu s-a putut abţine şi i-a întrebat pe copii dacă ştiu care este salariul mamei lor. Luaţi prin surprindere, cei mici a mărturisit că nu au habar, iar Andreea a spus, râzând, că „legenda trebuie păstrată”.

"Nici copiii mei nu ştiu ce salariu am. Hai să nu deconspirăm toate secretele acum, să lăsăm şi pentru altă dată", a adăugat prezentatoarea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News